Guduchi v prahu Premium 100g

Zelo cenjeno prehransko dopolnilo v ajurvedi. Je močna adaptogena rastlina, ki ščiti dihala in jetra pred toksini, podpira imunski sistem, ohranja čistilno funkcijo urinarnega trakta ter vzdržuje zdravo kožo.
Redna cena:
13,99 €
Akcijska cena:
13,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Posušena in v prah zmleta rastlina guduči (Tinospora cordifolia) brez dodatkov.

Uporaba: Priporočena dnevna količina sta dve žlički (3g) – zmešajte s tekočino po lastnem okusu.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati v suhem in hladnem prostoru.

Proizvajalec: Herbalveda.

Poreklo: Indija.

Količina: 100g.

Guduchi v prahu Premium je prehransko dopolnilo iz ene najbolj cenjenih rastlin v ajurvedi. Guduchi v prahu Premium, znan tudi kot “nebeški eliksir” ali amrita, je divja ovijalka, ki izvira iz tropskega dela Indije in je poznana kot ena najmočnejših adaptogenih rastlin. Guduči pomaga ščititi pljuča in jetra pred toksičnimi snovmi ter vzdrževati zdravo raven holesterola*; izboljšuje odpornost organizma na stresne situacije in pomaga umirjati živčna vzburjenja*; podpira čistilno funkcijo urinarnega trakta*; ojačuje imunski sistem in naravne obrambne sposobnosti organizma*; vzdržuje zdravo kožo.*

* Dovoljene zdravstvene trditve s strani Evropske agencije za varno hrano (EFSA).