HERO napitek TESLA super juice za hidracijo 250ml

Napitek TESLA obogaten z elektroliti, sadjem, vitamini, minerali ter modro spirulino, je kot nalašč za hidracijo telesa po treningu ali zgolj kot osvežitev.
Redna cena:
2,49 €
Akcijska cena:
2,49 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: pomaranča, limeta, jabolko, modra spirulina, vitamini A, B kompleks, C, E, kalij, magnezij, kalcij, cink.

Proizvajalec: FruitHub d.o.o., Srbija

Dobavitelj: ANIX d.o.o.

Poreklo: Srbija.

Količina: 250ml.

HERO napitek TESLA super juice za hidracijo je poln elektrolitov ter obogaten z modro spirulino, ki mu daje značilno modro barvo je odličen dodatek po športnih in nasploh fizičnih aktivnostih.

S sestavinami kot so pomaranča, limeta, jabolko, modra spirulina, vitamini A, B kompleks, C, E, kalij, magnezij, kalcij, cink je TESLA super juice odličen dodatek za po treningu, ob prevelikem znojenje ali pa zgolj kot osvežitev.

Modra spirulina je edina naravna modra barvna na svetu. V resnici ni alga, temveč modri pigment, ki se nahaja v bolj znani zeleni spirulini. Njena modra barva je izjemno občutljiva na visoke temperature.

Kalij, sinonim za dobro zdravje, je tretji najpogostejši mineral v človeškem organizmu. Deluje ne le kot elektrolit, temveč je ključen tudi za ohranjanje srca, možganov, ledvic, mišičnih tkiv in drugih pomembnih organov v človeškem telesu.

Magnezij, eden od štirih najpogostejših mineralov v našem organizmu, je ključen za več kot 300 telesnih funkcij. Brez magnezija si življenja ne moremo predstavljati, saj ima številne fantastične funkcije, med drugim pravilno delovanje živčnega sistema, sproščanje mišic, zdrave možganske funkcije, čvrste kosti in zobe, pravilen srčni ritem, čiščenje organizma toksinov ter zaščito pred nalaganjem težkih kovin v možgane.

Kalcij, element za jačanje kosti, zob in nohtov, ki tudi pozitivno vpliva na živce, mišice, prebavne organe, krvni obtok in metabolizem. Nedavne raziskave so pokazale, da kalcij deluje kot aktivator encimov za razvoj možganskih celic, spodbuja prenašanje bioelektričnih impulzov skozi telo, ima svoj delež pri strjevanju krvi, povečuje učinke zdravil, omogoča krčenje mišic in sodeluje pri proizvodnji hormonov.

Cink, esencialni mineral, ki ga organizem sam ne sintetizira, je neposredno povezan z našo prehrano. Pomembne vloge cinka vključujejo sodelovanje pri sintezi beljakovin, spodbujanje mentalne in fizične rasti ter razvoja; krepitev imunskega sistema in odpornosti organizma ter zmanjšanje možnosti za prehlad; v možganih deluje kot modulator in ima pomirjevalne učinke.

Vitamini – ter kar 8 dodanih vitaminov – A, C, E, B2, B3, B5, B6, B12.

  • Izključno naravne sestavine
  • Brez glutena
  • Preverjeno v laboratoriju
  • Brez dodanega sladkorja
  • Veganski izdelek