HERO napitek ZEN super shot proti stresu 55ml

Napitek oz. shot namenjen boljšemu ter bolj umirjenemu premagovanju vsakdanjih stresnih situacij na naraven način. Z meliso, meto, baldrijanom, sadjem in zelenjavo.
Redna cena:
1,99 €
Akcijska cena:
1,99 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: hladno stiskani sok 97,2% (zelena, rdeče jabolko, špinača, ananas, limeta, ingver), naravni izvlečki 2,7% (baldrijan, materina dušica, melisa, nana), vitamin C, kalijev sorbat, natrijev benzoat.

Uporaba: ena do tri ampule na dan.

Proizvajalec: FruitHub d.o.o., Srbija

Dobavitelj: ANIX d.o.o.

Poreklo: Srbija.

Količina: 55ml.

HERO napitek Zen super shot proti stresu je inovativna kombinacija naravnih sestavin, ustvarjena za umirjen odziv na stresne izzive in vsakdanje napetosti.

Njegovo delovanje je nevsiljivo, saj ohranja vse telesne in motorične sposobnosti nespremenjene po zaužitju.

Izbrano združeni in uravnoteženi elementi v Zen Super Shot-u vključujejo meliso, baldrijan, meto, ingver, zeleno, špinačo, limeto, ananas, zeleno jabolko in rdeče jabolko,

Melisa – Znanstveno je dokazano, da ima pomirjevalni učinek ter pozitivno vpliva na uravnavanje srčnega ritma. Uporaba se priporoča pri nemiru, anksioznosti, strahu in depresivnih stanjih, saj pomirjujoče, protivnetno in analgetično delovanje spojin v listih melise prispeva k tej funkciji.

Baldrijan- Ima blagodejno sedativno delovanje na človeški organizem. Zaradi tega je idealna rastlina za ljudi, ki se spopadajo s stresom, napetostjo, nemirom in skrbmi.

Priporočen dnevni odmerek je ena ampula, za resnično herojsko doživetje pa si lahko privoščite največ tri.

  • Izključno naravne sestavine
  • Brez glutena
  • Preverjeno v laboratoriju
  • Brez dodanega sladkorja
  • Veganski izdelek