HyperMixvet gel v spreju za celjenje ran na koži (za živali) 200ml

Gel v spreju, ki pripomore k hitrejšemu celjenju ran.
Redna cena:
49,90 €
Akcijska cena:
49,90 €
Izdelek ni na zalogi

Na voljo po naročilu

Uporaba: produkt se nanaša na očiščeno poškodbo, ki jo očistimo s sterilno vodo ali fiziološko raztopino. Morebitne izločke najprej očistimo, ravno tako odstranimo kraste (z gazo ali kirurško..), odstranimo tudi morebitne tujke iz rane. Nikoli ne uporabljamo razkužil.

Poreklo: Italija.

Količina: 200ml.

HyperMixvet gel v spreju za celjenje ran na koži, izjemno pospeši obnovo tkiva. HyperMixvet gel v spreju za celjenje kožnih ran in poškodb, za veterinarsko uporabo pri domačih živalih in tekmovalnih konjih. Hypermixvet gel v spreju spodbuja celjenje zunanjih ran v vseh fazah, nanaša se lahko tudi direktno na rano. Proizvod ne privlači insektov in jih celo odvrača. Uporablja se lahko na različnih mestih, nanese se lahko na vse predele kože in sluznice (dlesni, uhlji,…). Produkt kontrolira kvaliteto in količino izcedka in s tem hitrost in učinkovitost celjenja rane oziroma poškodbe.

Zaradi zaščite tkiva in uravnavanja izločka in s tem kontrole limfatične tekočine omogoča zmanjšanje neželenih učinkov in »občutkov« pri celjenju in kasnejši popolni zacelitvi rane brez posledic. HyperMixvet gel v spreju na prizadetem mestu zavira tvorbo klic, tako da ni potrebna oziroma je celo nezaželena uporaba raznih razkužil.