Uresničil sem sanje (komplet) - Jožef Oseli

Komplet treh knjig znanega slovenskega kuharskega mojstra Jožefa Oselija, kjer opisuje svojo poklicno in življenjsko popotovanje.
Redna cena:
120,00 €
Akcijska cena:
120,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Jožef Oseli

Format: 283 x 225 mm, trda vezava.

Obseg: 1302 strani.

Uresničil sem sanje je zbirka knjig, v katerih znani slovenski chef Jožef Oseli opisuje svojo življenjsko in profesionalno pot.

V zbirki prejmete knjige:

• Moja življenjska izkušnja – kjer se posveti zgodbi svojega otroštva in odraščanja ter začetkom svoje poklicne poti. S fotografijami in spomini med drugim opisuje svoj čas na Gradu Brdo pri Kranju, kjer sta z ženo služila kot butlerja predsedniku bivše SFRJ Titu.(klik tu za ogled)

• Potovanja s šefom Jožefom – v kateri s prigodami in anekdotami bralca popelje po 26 državah, v katerih je deloval in se izpopolnjeval. Knjiga postreže z bogatim repertoarjem mednarodnih obiskov v vlogah chefa, vodje kulinaričnih odprav, slovenskega kuharskega ambasadorja znanja, mednarodnega kulinaričnega sodnika ter člana Komiteja WCWB “Svetovni chefi brez meja”, kjer je organiziral in sodeloval v mnogih domačih in svetovnih humanitarnih projektih. (klik tu za ogled)

Recepti – okrog 500 zanimivih receptov s katerim vam bo slovenski chef Jožef Oseli odprl pot v kulinarična doživetja skozi prostor in čas. V knjigi so med drugim slovenski recepti iz 18. in 19. stoletja ter najljubše jedi predsednika bivše SFRJ Josipa Broza Tita, pa recepti najboljših svetovnih restavracij in posebnosti afriške, arabske, brazilske, indijske, japonske in malezijske kuhinje. (klik tu za ogled)