Imunity FORTE+ za podporo imunskemu sistemu Maxi Vita 45 tablet

Kapsule za krepitev odpornosti, z vitaminom C, izvlečkom rakitovca ter nukleotidi, ki so bistveni za številne biološke procese v telesu.
Redna cena:
13,99 €
Akcijska cena:
13,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: sladilo – sorbitol, L-askorbinska kislina, ekstrakt plodov rakitovca, mešanica nukleotidov, aroma, sredstva proti sprijemanju – magnezijev stearat, polietilen glikol (PEG 6000), smukec, sladila – sukraloza, citrus (neohesperidin DC).

Sestavina

v 1 tableti in % PDV*

vitamin C

80 mg (100%)

mešanica nukleotidov (5′-AMP; 5′-CMP; 5′-UMP, 2Na; 5′-GMP, 2Na)

15 mg

izvleček rakitovca

50 mg

* PDV = Priporočeni dnevni vnos

Informacije za diabetike: ne vsebuje sladkorja.

Uporaba: odrasli in otroci od 6. leta starosti: 1 tableto dnevno raztopijo v ustih. V primeru težav se lahko odmerek poveča na 2 tableti na dan.

Opozorila: shranjujte na hladnem in suhem prostoru, nedosegljivo otrokom. Ni namenjeno otrokom, mlajšim od 6.let. Prekomerno uživanje lahko povzroči odvajalni učinek.

Proizvajalec: VITAR s.r.o., Češka.

Dobavitelj: Sparks d.o.o., Ljubljana.

Poreklo: EU.

Količina: 45 tablet (34,2g).

Imunity FORTE+ za podporo imunskemu sistemu Maxi Vita je kombinacija vitamina C, izvlečka rakitovca in nukleotidov, za krepitev telesne odpornsti.

Imunost je temeljna obrambna linija telesa, ki varuje organizem pred škodljivimi vplivi. Če je imunski sistem oslabljen, postane telo bolj ranljivo.

Vsebuje izvleček naravnega rakitovca, ki spodbuja imunski sistem ter naravno obrambo telesa. Poleg tega prispeva k zdravju kože in normalnemu delovanju srčno-žilnega sistema. Rakitovec je znan po visoki vsebnosti vitamina C, vitamina E in karotenoidov, kar je cenjeno v tradicionalni medicini.

Vitamin C igra ključno vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost. Prav tako ščiti telo pred oksidativnim stresom.

Unikatna kombinacija naravnega rakitovca in vitamina C je dopolnjena z nukleotidi, ki so osnovni gradniki nukleinskih kislin. Te molekule so bistvene za številne biološke procese, saj sodelujejo pri delovanju pomembnih encimov za presnovo hrane in energije.

Imunity FORTE+ je pripravek primeren za dolgoročno uporabo, sploh v jesenskih in zimskih mesecih, ko je potreba po podpori imunskemu sistemu še posebej velika.

Brez sladkorja, s sladili, z okusom brusnice.