GO2 Inhalator z naravnimi eteričnimi olji Energija 1ml

Inovativen pripomoček za izboljšanje vitalne energije z eteričnimi olji evkaliptusa, poprove mete in limonske trave.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (INCI):  Citral, d-Limonene, L-Menthol, Menthone, Cineols.

Uporaba: odvijte pokrovček, da odprete vsebino. Pri vdihavanju vedno držite inhalator pokonci pod eno od nosnic medtem, ko drugo nosnico držite zaprto. Vdihujte počasi in globoko. Inhalator uporabite kadarkoli v dnevu, ko je zaželjen učinek potreben. Po uporabi privijte pokrovček za vzdrževanje svežine in trajnosti inhalatorja. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Opozorilo: izogibajte se stiku s kožo ali očmi, povzroča draženje. Lahko povzroči alergijsko reakcijo pri ljudeh alergični na sestavine. Izdelek ni primeren za otroke pod 6. letom starosti. Če ste noseči, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Ne odlagajte v okolje, saj je izdelek strupen za vodne organizme z dolgotrajnimi učinki.

Proizvajalec: GO2 (thego2brand.com), Velika Britanija

GO2 Inhalator z naravnimi eteričnimi olji Energija z eteričnimi olji evkaliptusa, poprove mete in limonske trave je inovativen način za povečanje telesne energije in vitalnosti. Odličen za šport, rekreacijo, delo, ali pa kar tako – ob aktivnostih z večjo potrebo po energiji.

  • Zagotovljena visoka kakovost eteričnih olj. Poreklo, proces destilacije in samo eterično olje je striktno kontrolirano s strani GO2.
  • Preprosto in zabavno za uporabo – zgolj odvijte pokrovček in vdihnite kadarkoli potrebujete željen učinek!