Total neem večnamensko razpršilo (zaščita in osvežitev) 100ml

Večnamensko čistilno, osvežilno in razkužilno sredstvo za zaščito ljudi, živali, rastlin, prostorov, vode in tkanin.
Redna cena:
16,90 €
Akcijska cena:
16,90 €
Izdelek je na zalogi
Aktivne sestavine: neemovo olje, eterična olja rožmarina, evkaliptusa, mente in sivke.

Sestavine (INCI): alcohol, denat, melia azadirachta seed oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil, mentha piperita (peppermint) oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, linalool, limonene.

Uporaba: izdelek razpršite po koži, laseh ali dlaki živali z razdalje cca. 15 cm. Po potrebi razpršiti po prostoru, stoječi vodi, v podstavkih lončnic in po tkaninah, kot so oblačila, preproge, žimnice, zofe, pasja ležišča itd. Pred nanosom po posebno občutljivih tkaninah priporočamo predhoden poskusni nanos na hrbtnem manjšem delu tkanine.

Opozorilo: vnetljiva tekočina. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Med uporabo izdelek shranjujte v navpičnem položaju. Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku s sluznico. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Vital Factors, Italija.

Poreklo: Italija.

Količina: 100ml.

Total neem večnamensko razpršilo za zaščito ljudi, živali, rastlin, prostorov, vode in tkanin. Total neem večnamensko razpršilo je osvežilno, večnamensko zaščitno ter čistilno razpršilo na osnovi neemovega olja ter izbranih eteričnih olj s širokim spektrom delovanja. Ima zelo prijeten vonj, ki pa ni všeč insektom, parazitom in drugim nezaželenim živalim. Razpršilo je praktično za uporabo in transport, hkrati pa zagotavlja zelo učinkovito, nežno, naravno in okolju prijazno zaščito.

Ne vsebuje petrolatov, umetnih dišav, konzervansov in potisnega plina.