Mandljevo olje 250ml

Naravno, prečiščeno olje, primerno za nego kože, las ali masažo.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (INCI): prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil.

Uporaba: olje nanesite na kožo in ga s krožnimi gibi enakomerno vtirajte v kožo. Čisto ali v kombinaciji z ostalimi olji je primerno za masažo in nego celotnega telesa. Z dodatkom eteričnih olj (do 2%) ga lahko uporabljate tudi za aromaterapijo.

Opozorila: samo za zunanjo uporabo. V primeru preobčutljivosti na olje ali pojava alergične reakcije prekinite z uporabo. Hranite pri temperaturi do 25 stopinj celzija, nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Herbana d.o.o., Slovenija.

Količina: 250ml.

Mandljevo olje je 100% naravno, prečiščeno olje za vsakodnevno nego in masaže. Mandljevo olje je izvrstno za vsakodnevno nego in čiščenje kože, odstranjevanje ličil ter masaže celotnega telesa. Na kožo deluje vlažilno in ji podarja občutek mehkobe, deluje pa tako, da na koži ustvari tanek film, ki preprečuje njeno izsušitev, nato pa se postopoma vpija vanjo. Izdelek je primeren za uporabo na vseh vrstah kož, tudi nežni otroški. Olje je izdelano iz surovega mandljevega olje, ki mu je odvzet vonj in delno tudi obarvanost ter ne vsebuje topil ali drugih dodatkov.