Kozje milo z ognjičem 70g

Je odlično za razpokano, suho kožo, regeneracijo kože ter pripomore k zaviranju kožnega staranja. Dodan ognjič deluje obnavljajoče in pomaga pri raznih kožnih problemih. Primerno tudi za pranje las.
Redna cena:
3,90 €
Akcijska cena:
3,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: nekuhano kozje mleko, palmino olje, sojino olje, sončnično olje, palmina mast, ognjič in lužni kamen. Poleg ostalih hranilnih snovi vsebuje vitamine (A, D, E, K, B6, B12), minerale (K, Ca, Fe), omega 3 in omega 6 maščobne kisline ter številne antioksidante.

Sestavine (INCI): Caprae Lac, Sodium Soybeanate, Sodium Palmate, Aqua and Glycerin, Sodium Sunflowerate, Calendula Officinalis Flower.

Uporaba: za čiščenje obraza in telesa. Uporabljamo ga lahko tudi za umivanje las in za britje.

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi. Ni primerno za uživanje. Hranite izven dosega majhnih otrok.

Proizvajalec: Zeljković, Srbija.

Poreklo: Srbija.

Količina: 70g.
Kozje milo z ognjičem je naraven, ročno narejen proizvod. Kozje milo z ognjičem se proizvaja s hladnim postopkom, kar omogoča, da se ohranijo vse pozitivne sestavine. Poleg ostalih hranilnih snovi vsebuje vitamine (A, D, E, K, B6, B12), minerale (K, Ca, Fe), omega 3 in omega 6 maščobne kisline ter številne antioksidante. Ne vsebuje nobenih dišav in drugih kemičnih spojin, ki bi dražile kožo. Pospešuje regeneracijo kože, zavira njeno staranje, jo dela bolj elastično, ji daje naravno vlažnost in jo mehča. Pomaga tudi osebam z razpokano in suho kožo, ter vsem ki imajo težave s kožo. Kozjemu mleku je dodan ognjič, ki na koži deluje obnavljajoče in se uporablja pri različnih kožnih nevšečnostih.

Milo je kontrolirano s strani Zavoda za zdravstveno varstvo Kranj, Inštituta ILF iz Hamburga in Zavoda za zdravje Kikinda.