Magnezijevo olje Muscle 100ml

Magnezijevo olje za hitro in učinkovito absorbcijo takrat, ko ga najbolj potrebujete!
Redna cena:
16,99 €
Akcijska cena:
16,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravne sestavine, koncentrirana raztopina starodavnega magnezijevega klorida zgornje permijskega izvora – Zechstein Inside® (28% koncentracija) in eterična olja (izvlečki grozdnih pešk, limone, kafre, črnega popra). 10 razprškov zagotavlja vsaj 130 mg (35% RDA) elementarnega magnezija.

Uporaba: ob vsakokratni uporabi nanesite od 5 do 10 razprškov ali poljubno količino magnezijevega olja Šport:

  1. Ogrevanje: nanesite nekaj razprškov na predele ciljnih mišičnih skupin. Nanešeno olje skrbno vtrite s temeljitim masiranjem.
  2. Med vadbo: nanesite nekaj razprškov na poljubne predele telesa. Tako boste telo oskrbeli z magnezijem in sprostili mišice.
  3. Po vadbi: za razbremenitev in vzpostavitev ustrezne ravni magnezija nanesite nekaj razprškov na poljubne predele ciljnih mišičnih skupin.

Ob začetku uporabe je priporočljivo, da vsakokrat nanesite manjšo količino magnezijevega olja (od 1 do 3 razprške) in olje uporabljajte večkrat na dan. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe magnezijevega olja Šport izrazijo v obliki srbeče kože. V kolikor se pojavi, pa praviloma ob redni uporabi olja pojenja, ko se raven magnezija v telesu ustrezno uravna. Pri otrocih mlajših od 12 let, uporabite polovico odmerka.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Preprečite stik z očmi.

Proizvajalec: BetterYou, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 100ml (do 600 pršenj).

Magnezijevo olje Muscle je magnezijevo olje v spreju, ki vsebuje 100% naravne sestavine. Magnezijevo olje Muscle predstavlja vir magnezija, ki se ob nanosu absorbira neposredno v kožno tkivo. Magnezijevo olje Muscle takoj vstopi v celice in nadomesti magnezij v telesu, ki je bil porabljen med naporno telesno aktivnostjo. Magnezij predstavlja najpomembnejšo rudnino v prehrani športnika, saj prispeva k delovanju mišic. Zaradi vsebnosti eteričnih olj pršilo magnezijevega olja za športnike predstavlja tudi učinkovito sredstvo za sproščanje mišic in sklepov.

Magnezijevo olje Šport se lahko uporablja pred, med in po športni aktivnosti. Pršilo magnezijevega olja Šport ob magneziju vsebuje tudi eterična olja (izvlečki grozdnih pešk, limone, kafre, črnega popra), ki pomagajo pri sproščanju in regeneraciji mišic.