Izvleček iz oljčnih listov 500ml

Učinkovito in naravno krepi organizem, izboljšuje počutje in dviguje raven energije.
Redna cena:
39,90 €
Akcijska cena:
39,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: izvleček listov divje oljke (Olea europaea), ne vsebuje dodanega alkohola, sladkorja ter gensko spremenjenih organizmov.

Uporaba: odrasli zaužijejo eno čajno žličko (5 ml) dvakrat do trikrat dnevno. Otroci nad dvema letoma starosti lahko zaužijejo polovično odraslo količino (7,5 ml). Izdelek lahko tudi razredčite s tekočino. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Proizvajalec: Comvita, Nova Zelandija.

Poreklo: Nova Zelandija.

Količina: 500ml.

Izvleček iz oljčnih listov je narejen iz svežih oljčnih listov. Izvleček iz oljčnih listov se prideluje in pakira na lastnih oljčnih nasadih v Avstraliji. Izdelek ne vsebuje dodanega alkohola, sladkorja ter gensko spremenjenih organizmov. Oljka je v sredozemski ljudski medicini že od nekdaj pomembna rastlina. Tradicionalno so že dolgo v rabi listi, plodovi, cvetovi in celo pepel oljčnega drevesa. Izkušnje kažejo, da imajo oljčni listi mnoge pozitivne učinke na boljše splošno počutje in dvig življenjske energije. Uporabite jih ko želite pregnati utrujenost in se okrepiti. Izvleček iz oljčnih listov je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.