15% ceneje

K2 vitamin v spreju 25ml

Vitamin K2 v spreju z vrhunsko absorpcijo. K2 pripomore k optimalni absorpciji kalcija in tako pomaga ohranjati zdrave kosti ter hkrati prispeva k normalnemu strjevanju krvi.
Redna cena:
24,90 €
Akcijska cena:
21,17 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: voda, sladilo: ksilitol, emulgator: gumi arabicum, menakinon-7 (vitamin K2), emulgator: sončnični lecitin, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, olje poprove mete, antioksidant: DL-alfa tokoferil acetat (vitamin E).

Hranilna vrednost na dnevni vnos (3 razprški): 180μg vitamina K2 (240% priporočenega dnevnega odmerka).

Uporaba: razpršite neposredno pod jezik ali na notranjo stran ličnice. Pred uporabo pretresite.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Če jemljete antikoagulante (zdravila za redčenje krvi), uporabljajte izdelek le po nasvetu zdravnika. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let. Porabite v šestih mesecih po prvi uporabi. Hranite pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.

Proizvajalec: BeterYou, velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanijia.

Količina: 25ml (za 60 dni).

K2 vitamin v spreju je prehransko dopolnilo s 100% naravnim vitaminom K2. K2 vitamin v spreju je namenjen odraslim, ki si želijo zagotoviti, da se kalcij nalaga le tam, kjer se mora – v kosteh. S svojo edinstveno formulacijo zagotavlja optimalnen dnevni dodatek vitamina K2 z vrhunsko absorpcijo – mikroskopske kapljice se hitro absorbirajo v ustih, kar zagotavlja hitrejši vnos hranil in vstop v krvni obtok mimo prebavnega sistema. Posebej je primeren za osebe, ki težko požirajo ali imajo težave s prebavo in presnovo, diabetike in obolele s celiakijo. Dnevni odmerek vsebuje 180μg biološko uporabnega vitamina K2 (MK-7), kar je 240% dnevno priporočene vrednosti.

Vitamin K2 prispeva k:

  • ohranjanju zdravih kosti,
  • normalnemu strjevanju krvi.

Vitamin K2 zagotavlja učinkovito uporabo kalcija. To počne na dva načina: aktivira beljakovine, ki usmerjajo kalcij v kosti in preprečujejo njegovo nalaganje v žilah in mehkih tkivih ter tako hkrati pomaga vzdrževati zdrave kosti.

Primerno za vegane. Izdelek ne vsebuje živalskih sestavin in ni bil testiran na živalih.