Kafra eterično olje 10ml (100% naravno)

Eterično olje kafra je primerno za aromaterapije, masaže, kopeli in odišavljanje prostorov.
Redna cena:
13,90 €
Akcijska cena:
13,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje kafre.

Uporaba: za zunanjo uporabo, za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke in odišavljanje prostorov. Uporabljajte ga v zmernih količinah. Priporočena koncentracija je do 4 %.

Opozorila: shranjujte izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za epileptične bolnike. Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Proizvajalec: Farmaderbe, Italija.

Poreklo: Kitajska.

Količina: 10ml.

Kafra eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Kafra eterično olje je učinkovito za nego aknaste kože, saj uravnava sebum na mastni koži. Kafra je še posebej primerno naravno sredstvo za odganjanje muh in moljev, njen vonj odganja tudi kače in druge plazilce. Uporablja se v aromaterapiji, odpira dihalne poti, da lažje zadihamo. Uporablja se tudi v pripravkih za nego mišic in sklepov. Odlično je v kombinaciji z zelišči in začimbami, na primer mento, evkaliptusom, rožmarinom, majaronom, kadilno bosvelijo in miro. Kafra je voskasta aromatična snov, ki se pridobiva iz drevesa kafrovca. Drevo kafrovca izvira iz vzhoda (Japonska, Kitajska in Koreja) in zraste do 15m. Eterična olja so prisotna v vseh delih drevesa.

Osnove značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: leseni deli.
  • Vonj: sladek, z zeliščnim podtonom.
  • Barva: prozorna.
  • Nota: visoka.