Kakavovo maslo 200g (EKO)

100% naravno, organsko, hladno stiskano kakavovo maslo je primerno za nego vse tipe kože ter hkrati zelo uporabno v kulinariki.
Redna cena:
10,90 €
Akcijska cena:
10,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno, organsko in hladno stiskano kakavovo maslo iz kontrolirane ekološke predelave.

Uporaba: maslo v obliki ploščice nanesite na kožo, kjer se bo v stiku s kožo spremenil v tekoče olje ter lepo aromatično zadišal po čokoladi. S krožnimi gibi olje enakomerno vtirajte v kožo. Lahko pa ga pred uporabo tudi stopite, tako da skodelico z maslom postavite v toplo vodo, ter ga nato samega ali v kombinaciji z ostalimi olji (oljčnim) uporabljate kot hranilno olje za nego telesa. Uporabljamo ga lahko tudi v kulinariki.

Opozorilo: v primeru preobčutljivosti na sestavine v maslu, prekinite z uporabo. Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Peru.

Količina: 200g.

Kakavovo maslo je 100% naravno, organsko, hladno stiskano kakavovo maslo iz kontrolirane ekološke predelave. Kakavovo maslo ima specifičen vonj po kakavu oz. čokoladi. Maslo se uporablja za nego telesa in zaščito kože ob različnih vremenskih vplivih. Po uporabi kožo izdatno navlaži, jo zmehča in naredi bolj prožno, krepi njeno obrambno sposobnost in spodbuja njeno regeneracijo.

Kakavovo maslo je primerno za vse tipe kože in je že stoletja cenjeno predvsem med afriškimi ženskami, kjer ga uporabljajo za nego telesa in zaščito kože ob različnih vremenskih vplivih. Ima prijeten rahlo čokoladni vonj, pri sobni temperaturi je v trdni obliki a se ob stiku s telesom utekočini v olje. Po uporabi kožo izdatno navlaži, jo zmehča in naredi bolj prožno, krepi njeno obrambno sposobnost in spodbuja njeno regeneracijo. Ker se vpije globoko v kožo zelo blagodejno deluje predvsem na suho in razpokano kožo. Lahko ga uporabljamo tudi v kulinariki, pri pripravi sladic.