Kalahari puščavska sol 150g - v granulah

Puščavska sol, ročno pridobljena iz slanega jezera Kalahari. Sušena na soncu, z visoko čistostjo brez negativnih okoljskih vplivov, bogastvom mineralom in starostjo več kot 280 milijonov let.
Redna cena:
3,99 €
Akcijska cena:
3,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: sol.

Zrnatost: 1,6 – 4,0 mm.

Alergeni: lahko vsebuje sledi oreščkov, arašidov in sezama.

Opozorilo: hranite na suhem in hladnem, zaščiteno pred svetlobo.

Poreklo: Južna Afrika.

Količina: 150g.

Kalahari puščavska sol je prav poseben izdelek. Pridobljena je iz naravnega slanega jezera v Kalahari puščavi na južnem delu Afrike, kjer jo posušijo na naraven način na soncu ter nato skrbno zapakirajo. To območje je ohranjeno v svoji prvobitni naravi, nikoli ni bilo izpostavljeno industrijskim posegom, kar omogoča zelo čisto sol, ki ni bila izpostavljena negativnim okoljskim vplivom. Na voljo je v grobi obliki soli, a jo je enostavno zmleti v srednje grobo ali fino sol s pomočjo mlinčka, če je to potrebno.

Pri tem soli ne dodajajo nobenih drugih umetnih ali nepotrebnih sestavin. Njene kvalitetne lastnosti vključujejo: – naravno sušenje na soncu – ročno pridobivanje – čistost brez dodatkov – starost več kot 280 milijonov let – bogatost v mineralih. Kljub visoki kakovosti ostaja ta sol dostopna po razumni ceni. Priznani kuharji prisegajo na to naravno puščavsko sol kot sestavni del svojih vrhunskih jedi.