Karma v horoskopu - drugi del

Drugi del knjige izpod peresa slovenskega avtorja Sama Javornika, ki nadaljuje pot v globoko razumevanje karmične plati vsake astrološke karte.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi
Avtor: Dr. Samo Javornik.

Format: 140 x 220 mm, mehka vezava.

Obseg: 300 strani.

Karma v horoskopu – drugi del nas popelje skozi bogastvo astroloških karmičnih simbolov in signifikatorjev in je neprecenljiv in lahko berljiv pripomoček pri razumevanju in razlagi karmičnih vsebin vsakega horoskopa, v katerega boste želeli pogledati.

Knjiga nas zaplete v zanimivo Odisejevo mistično mrežo potovanja od Troje (znanost, ki ponuja verodostojnost) do Itake (karmična astrologija, ki ponudi bogato arhetipsko vsebino). Slikovito popotovanje doseže vrhunec s preučevanjem karmične dimemzije mandale – rojstnega horoskopa.

Rojstni horoskop je preprosta simbolna upodobitev kairosa – trenutka v času, ko smo se skozi rojstvo izdvojili iz enotnosti kozmosa. Skozi kakovost in značilnosti tega trenutka smo neločljivo povezani s preteklostjo in prihodnostjo svojega bivanja. Gre za arhetipsko popotovanje duše skozi čas, ki presega časovne omejitve ene inkarnacije, ki se je tako sebično oklepa naš ego.
Dr. Samo Javornik je doktor ekonomskih znanosti. V dolgoletni poslovni karieri je bil predsednik in podpredsednik številnih strokovnih organov, nadzornih svetov, upravnih odborov in investicijskih odborov ter vodja in član mnogih projektnih skupin z različnih področij. S psihološko astrologijo se je začel ukvarjati v povezavi s proučevanjem vedenjskih financ, kar ga je vzpodbudilo, da je zaključil diplomski študij psihološke astrologije na Institutu IPAL in v okviru Instituta tudi diplomiral s tematiko karma v horoskopu.