Sveža zelenjava z domačega vrta 365

Knjiga, ki navaja številna spoznanja o tem kako gojiti zelenjavo na domačem vrtu 365 dni na leto, tudi v času nizkih temperatur.
Redna cena:
29,80 €
Akcijska cena:
29,80 €
Izdelek je na zalogi

Avtorji: Fanči Perdih, Irena Rotar, Sanja Lončar.

Format: 190 x 245 mm.

Obseg: 160 strani.

 

Sveža zelenjava z domačega vrta 365 je knjiga, ki navaja nova spoznanja in predstavlja drugačen način dela na vrtu, ki vam bo omogočil, da boste svežo zelenjavo pobirali 365 v letu. V knjigi avtorji trdijo, da lahko tudi pozimi, četudi je zunaj -20 stopinj, gojite več kot trideset vrst zelenjave.

Razlogov zakaj bi to počeli je več, pa vendar naj izpostavimo nekaj najpomembnejših oziroma najbolj očitnih. Hrana je načeloma vedno cenejša, vendar pa bo odpravljanje posledic, ki jih hitra pridelava, uporaba pesticidov in ostalih spodbujevalcev povzročajo, precej drago. Glede na trenutno zelo nepredvidljivo obnašanje gospodarstva je pomembno poskrbeti za samooskrbo, saj tako v nobenem primeru vi in vaši otroci ne boste skrbeli, da bi ostali lačni. Kljub obilju na trgovskih policah, je hrana danes zelo osiromašena kar se tiče vitaminov, rudnin, antioksidantov,….zato je potrebno poskrbeti za čim bolj naravne postopke vrtnarjenja.