KidzBiotix za otroke 30 tablet - probiotik

Okusen otroški probiotik v obliki žvečljivih tablet z aktivnimi probiotičnimi kulturami - od 4. leta dalje.
Redna cena:
13,90 €
Akcijska cena:
13,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: dekstroza (dehidrirana), mikrokristalična celuloza , liofilizirane kulture laktobacilov, aroma črnega ribeza, oborjeni silicijev dioksid, magnezijev stearat, rdeča pesa v prahu, antioksidant:citronska kislina.

Ena kapsula vsebuje: 50 mg probiotičnih kultur in zagotavlja 2 bilijona ( 2x 109) L. acidophilus, L. rhamnosus, L. casei, in L. plantarum.

Ne vsebuje: hidrogeniranih maščob, živalskih substanc, umetnih konzervansov in barvil, brez dodane sukroze, laktoze in soli, ne vsebuje kvasa, pšenice in glutena.

Uporaba: priporočen dnevni odmerek je ena do dve tableti. Tableto je potrebno prežvečiti, lahko pa jo zdrobite v prah, ki ga zamešate v vodo ali mleko ter ponudite otroku. Primerno za vegetarijance in vegane

Opozorilo: priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano. Shranjujte pri temperaturi pod 250 C.

Proizvajalec: Quest Vitamins.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 30 tablet.

KidzBiotix za otroke je prehransko dopolnilo z aktivnimi živimi probiotiki. KidzBiotix za otroke so žvečljive tablete Quest KidzBiotix so probiotično prehransko dopolnilo na osnovi probiotičnih kultur Acidophilus, Rhamnosus, Casei in Plantarum, namenjeno otrokom od četrtega leta dalje. Quest probiotični izdelki vsebujejo probiotične kulture z dokazano visoko sposobnostjo preživetja in stabilnosti v črevesju.