Knjiga o otrocih

V tej knjigi nam Osho želi prikazati kako omogočiti čim bolj svobodno in radostno življenje svojim otrokom, kar jim bo omogočilo srečo in uspeh tekom celotnega življenja.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi
Avtor: Osho.

Format: 14 x 22cm.

Obseg: 221 strani.

Knjiga o otrocih – podprimo svobodo in inteligenco novega rodu. Knjiga o otrocih je namenjena vsem, ki bi radi svojim otrokom omogočili kar se da radostno življenje.

Otroci imajo pristno svobodo. Radostni so, igrivi in naravno ustvarjalni. A ko odrastejo, je večina otrok žrtvovana bogovom »storilnosti« in lepega vedenja do te mere, da ostane samo nostalgija za otroštvom. Osho pravi: »Otroške izkušnje večino ljudi preganjajo vse življenje. Spet jih hočejo – tisto nedolžnost, začudenost, lepoto.« In vsak rod odraslih lahko priseže – z najboljšimi nameni –, da ne bo ponavljal napak preteklosti, vendar se neizogibno znajde v položaju, ko prihajajočim rodovom vsiljuje svoje podedovane omejitve.

Ta knjiga želi spodbuditi »gibanje za osvoboditev otrok«, ki naj bi uničilo stare vzorce ter ustvarilo priložnosti za popolnoma nov način sporazumevanja med ljudmi. Je vodič, ki želi odraslim pomagati ozavestiti njihove lastne privzgojene vzorce vedenja in razmišljanja, ko so v stiku s svojimi otroki. S tem zavedanjem se lahko naučijo, kdaj otroka zavarovati in mu biti v oporo, in kdaj se umakniti, da bi se lahko razcvetel in izkoristil vse svoje zmožnosti ter bil kar se da radosten.