Koloidno srebro 500ml

Izvrstno vsestransko antimikrobno sredstvo - razkužuje in preprečuje težave z bakterijami, virusi ali glivicami.
Redna cena:
29,90 €
Akcijska cena:
29,90 €
Izdelek je na zalogi

Kaj koloidno srebro vsebuje?

Vodo pridobljena s povratno osmozo, 99,9999% -no srebro.

INCI:

colloi dal silver (nano).

Kako se koloidno srebro uporablja?

Odmerite 15ml tekočine z merilnim pokrovčkom, ki se nahaja na zamašku stekleničke in izpirajte usta ali grgrajte 30-60 sekund. Po splakovanju tekočino izpljunite. Raztopino uporabljajte v skladu z navodili 3 do 4-krat dnevno ali vsaj zjutraj in zvečer. Takoj po izpiranju lahko zaužijete hrano in pijačo. Priporočamo uporabo 4-5 dni.

Opozorilo: občutljivim na srebro izdelka ne priporočamo.

Proizvajalec: DrJuice Pharma Kft, Madžarska.

Poreklo: Madžarska.

Količina: 500ml.

Koloidno srebro je raztopina koloidnega srebra v koncentraciji 20ppm (število delcev čistega srebra premera 0,0001 mikrona na milijon delcev večkrat destilirane, deionizirane vode – aqua purificata).

Dobra lastnost koloidnega srebra je, da se ne pokvari. Pri daljši izpostavljenosti močnejšim virom EM sevanja pa lahko pride do naelektritve delčkov srebra in njihovega združevanja. Zaradi tega procesa se koloidnemu srebru lahko zmanjša učinek. Predlagamo tudi, da ga shranjujete izven dosega UV svetlobe. V nasprotnem primeru lahko srebro oksidira, kar lahko prav tako povzroči manjšo učinkovitost.

Izdelek ima redno kontrolo kakovosti, ki so potrjene z lastnimi analizami in analizami neodvisnih laboratorijev. Kontrola se izvaja na inštitutu za nanotehnologijo v Budimpešti. Izdelek ima TÜV SÜD certifikat.

Za katere namene se koloidno srebro uporablja?

Koloidno srebro je namenjeno splakovanju ust, grla in žrela.

Koristen je tudi pri težavni koži. Primeren je tudi za nego mastne, aknaste kože, uporabljate ga lahko namesto hidrolata. Tekočino popršite na očiščeno kožo, namesto tonika, pred uporabo kreme.

Lahko ga uporabljamo tudi v gospodinjske namene, za konzerviranje hrane ali boljšo rast rastlin.