Koloidno srebro gel 50g

Učinkovit gel za neko kože pri ranah, aknah, po britju in pikih.
Redna cena:
17,90 €
Akcijska cena:
17,90 €
Izdelek je na zalogi

INCI: alcohol denat., aqua, menthol, PEG-7, glyceryl cocoate, carbomer, silver, triethanolamine. Ne vsebuje konzervansov, barvil in dišav.

Uporaba: 2 – 3 krat na dan na tanko nanesite in vmasirajte na željena mesta. Gel lahko uporabimo še posebej pri aknah in mastni koži, občutljivi koži po britju in depilaciji.

Opozorila: pazite, da gel ne pride v stik z usti, očmi, odprtimi ranami in sluznico. Hranite v temnem prostoru, izven dosega otrok.Ob redni uporabi se po določenem času lahko na konici tube pojavi obarvanje. Vzrok za obarvanje je oksidacija srebra, ki se nahaja v gelu. koloidno srebro ni zdravilo. Pred uporabo se posvetujte z vašim zdravnikom ali farmacevtom.

Proizvajalec: DrJuice Pharma Kft., Madžarska.

Poreklo: Madžarska.

Količina: 50g.

Koloidno srebro gel se uporablja pri težavni koži, pri aknah in mastni koži, občutljivi koži po britju in depilaciji. Gel lahko uporabite tudi pri negi kože po pikih insektov. Gelo 2-3 krat dnevno na tanko nanesite in vmasirajte na željena mesta. Po njegovi uporabi bo vaša koža pomirjena in regenerirana. Gel odlikuje dobra vpojnost, ne pušča mastnega občutka. Gel ne vsebuje konzervansov, barvil in dišav.