Koloidno srebro se vrača

Dopolnjena izdaja originalne knjige o koloidnem srebru, ki vsebuje neprecenljive informacije o njegovem delovanju, uporabi, stvaritvi ter zdravljenju številnih obolenj.
Redna cena:
24,90 €
Akcijska cena:
24,90 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Štefan Požlep

Št. strani: 333

Vezava: Mehka

Koloidno srebro se vrača, avtorja Štefana Požlepa, je dopolnjena izdaja knjige o koloidnem srebru izpred štirih let, ki odgovarja tudi na številna vprašanja, ki jih je avtor dobil po e-pošti ali preko telefonskih klicev po izdaji 1.knjige.

Kot opisuje avtor, je bilo koloidno srebro nekoč nepogrešljiva sestavina vsake domače lekarne in brez težav dosegljivo v večini lekarn, povsem brez recepta. Pogosta je bila tudi njegova uporaba v uradni medicini za zdravljenje infekcijskih bolezni ter okuženih ran po operacijah. Po potrebi so ga uporabljali celo intravensko (direktno v žilo s pomočjo injekcije). A ker je bilo poceni in tako nezanimivo za dobičkonosnost farmacevtskih podjetij ter enostavno dobavljivo, je ta vsestranska učinkovina izginila iz splošne uporabe, njegova predhodna medicinska uporaba pa je bila pogosto zanikana.

Knjiga je neprecenljiva, saj v njej najdemo obsežna, znanstveno potrjena dejstva, o uporabi in zdravilnih učinkih koloidnega srebra (ki je lahko v pomoč pri številnih obolenjih, od prehlada do raka). Vsebuje tudi načrt kako si sami izdelamo napravo za ustvarjanje le tega in konec koncev tudi podatke, kako to, kar smo ustvarili tudi preverimo.
Pri svojih 92-letih avtor za svoje zdravje skupaj z ženo vsako jutro in večer srkne šilce napitka iz srebra ter si prizadeva, da bi znanje o koloidnem srebru doseglo čim več ljudi.