Konjac gobica z dodatkom kamilice za razdraženo in zelo občutljivo kožo

Redna cena:
12,99 €
Akcijska cena:
12,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% čista naravna rastlinska vlakna konjac, kamilica.

Uporaba: gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, na to jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo kožo obraza, vratu in dekolteja dokler koža ni čista. Med uporabo gobico spiramo pod vodo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo obesimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Gobico zamenjamo po 1-3 mesecih uporabe. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut. Po uporabi lahko gobico kompostiramo ali pa jo zakopljemo v lončnico in tako rožam dodamo več vlage in hranil.

Certifikat: vegan in cruelty-free.

Poreklo: Južna Koreja.

Količina: 1 kos (za 1-3 mesece).

Konjac gobica z dodatkom kamilice za razdraženo in zelo občutljivo kožo za čiščenje in nego obraza. Konjac gobica z dodatkom kamilice je naravna rastlinska gobica namenjena za čiščenje in nego obraza za razdraženo in zelo občutljivo kožo. Preprosta, učinkovita, okolju prijazna in 100% naravna nega obraza. Samo z vodo omogoča čiščenje in vrhunsko naravno nego kože.

Konjac gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac z dodatkom kamilice. Gomolj konjac izvira iz več kot 1500 let stare japonske tradicije nege kože. Dodan čaj kamilice koži povrne elastičnost, kožo pomiri in ji povrne svež videz. Čaj kamilice v gobici deluje na kožo anti-alergijsko. Gobica omogoča čiščenje in nežen piling, njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken pa nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic.

Konjac gobica temeljito očisti kožo nečistoč, izločenega odvečnega sebuma, bakterij, ogrcev in zamašenih por. Z masažo spodbuja mikrocirkulacijo in obnavlja kožo. Koži podari naraven zdrav lesk. Ne poškoduje občutljive površine kože in je neabrazivna, zato je primerna tudi za zelo občutljivo kožo. Pri odstranjevanju (močnega) makeup-a je priporočljivo, da dodamo čistilno sredstvo na gobico, a ga pri tem porabimo veliko manj.

Kaj je Konjac rastlina? Konjac gomolji, rastoči na vulkanskih ravnicah s strani UNESCA zaščitenega otoka Jeju (Južna Koreja) so brez kemikalij, umetnih barvil, aditivov in dražilnih snovi. Gre za z vlago bogato in užitno rastlino, ki je po naravi alkalna in tako uravnava kislost kože in nečistoče.

Konjac gobica z dodatkom kamilice za razdraženo in zelo občutljivo kožo:

  • iz 100% naravnih rastlinskih vlaken.
  • zmanjšuje pore.
  • nežen piling.
  • naravno temeljito čiščenje.
  • odstrani ličila na vodni osnovi.
  • odlična za čiščenje predela okoli oči.
  • koži vrača naravni lesk.
  • primerna za občutljivo kožo.