Konjac gobica z rožnato glino za utrujeno in kožo brez energije

Gobica z rožnato glino, ki je primerna za nežno nego občutljive in utrujene kože.
Redna cena:
12,99 €
Akcijska cena:
12,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% čista naravna rastlinska vlakna Konjac z dodatkom francoske rožnate gline.

Uporaba: gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, na to jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo kožo obraza, vratu in dekolteja dokler koža ni čista. Med uporabo gobico spiramo pod vodo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo obesimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Gobico zamenjamo po 1-3 mesecih uporabe. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut. Po uporabi lahko gobico kompostiramo ali pa jo zakopljemo v lončnico in tako rožam dodamo več vlage in hranil.

Certifikat: vegan in cruelty-free.

Poreklo: Južna Koreja.

Količina: 1 kos (za 1-3 mesece).

Konjac gobica z rožnato glino za utrujeno in kožo brez energije za čiščenje in nego obraza. Konjac gobica z francosko rožnato glino je rastlinska gobica namenjena občutljivi in utrujeni koži za čiščenje in nego obraza. Preprosta, učinkovita, okolju prijazna in 100% naravna nega obraza. Samo z vodo omogoča čiščenje in vrhunsko naravno nego kože.

Konjac gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac, ki prihaja iz več kot 1500 let stare japonske tradicije nege kože. Je brez dodatkov, univerzalna in zato idealna za vso družino. Omogoča čiščenje in nežen piling, njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken pa nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic.

Konjac gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac z dodatkom francoske rožnate gline. Primerna je za občutljivo in utrujeno kožo, za vse, ki so izpostavljeni ekstremnim vremenskim razmeram (soncu in vetru) in centralnemu gretju. Francoska rožnata glina nežno čisti tudi zelo občutljivo kožo, ima mehčalni učinek in izboljšuje elastičnost kože. Gobica omogoča čiščenje in nežen piling, njena mrežasta struktura pa nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic.

Rožnata glina je mešanica rdeče in bele gline. Bogata je z minerali železovega in silicijevega oksida, ki pospešujeta cirkulacijo in regeneracijo kože.

Gobica temeljito očisti kožo nečistoč, izločenega odvečnega sebuma in poroženelih celic. Z masažo spodbuja mikro-cirkulacijo in obnavlja kožo. Koži podari naraven zdrav lesk. Ne poškoduje občutljive površine kože in je neabrazivna, zato je primerna tudi za zelo občutljivo kožo. Pri odstranjevanju (močnega) makeup-a je priporočljivo, da dodamo čistilno sredstvo na gobico, a ga pri tem porabimo veliko manj.

Kaj je Konjac rastlina?

Konjac gomolji, rastoči na vulkanskih ravnicah s strani UNESCA zaščitenega otoka Jeju (Južna Koreja) so brez kemikalij, umetnih barvil, aditivov in dražilnih snovi. Gre za z vlago bogato in užitno rastlino, ki je po naravi alkalna in tako uravnava kislost kože in nečistoče.

Konjac gobica z bambusovim ogljem:

  1. Iz 100% naravnih rastlinskih vlaken.
  2. Zmanjuše pore.
  3. Nežen piling.
  4. Naravno temeljito čiščenje.
  5. Odstrani ličila na vodni osnovi.
  6. Odlična za čiščenje predela okoli oči.
  7. Koži vrača naravni lesk.
  8. Primerna za občutljivo kožo.