Konopljika navadna (brezalkoholni izvleček) 50ml

Zelišče, ki se uporablja pri različnih ženskih nevšečnostih (težave z menstrualnim ciklom), za hormonsko ravnovesje med menopavzo ter za splošno ohranjanje in izboljševanje fizičnega in mentalnega dobrega počutja.
Redna cena:
18,90 €
Akcijska cena:
18,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: koncentriran brezalkoholni vodni izvleček 1:4, navadna konopljika, sadež (Vitex agnus-castus L.) 50%, stabilizator: glicerin.

Uporaba: pol čajne žličke razredčite v vodi ali soku. Pred uporabo pretresite.

Poreklo: Italija.

Količina: 50ml.

Konopljika navadna (brezalkoholni izvleček) je koncentriran brezalkoholni vodni izvleček v razmerju 1:4. Konopljika navadna (brezalkoholni izvleček) ali Vitex Agnus-Castus je znano zelišče, katerega ženske v svetu in Evropi poznajo in uporabljajo že več stoletij. Ime Agnus Castus izhaja iz grške besede za “Čist” po grških ženskah, ki so želele ohraniti čistost in so dajale liste te rastline v svoje postelje in so spale na njih. Zelišče oziroma izvleček navadne konopljike lahko uporabljate pri vseh ženskih nevšečnostih povezanih z menstrualnim ciklom in njegovo nerednostjo.  Pripomore pri hormonskem ravnovesju med menopavzo, pomaga ohranjati gibljivost sklepov ter izboljšuje fizično ter mentalno dobro počutje. Uporabljate ga lahko tudi pri aknasti koži in občutljivih dojkah.