Kozje milo z dodatkom zeolita 70g

Je odlično za razpokano, suho kožo, regeneracijo kože ter pripomore k zaviranju kožnega staranja. Dodan zeolit deluje razstrupljevalno in veže nase škodljive snovi. Primerno tudi za pranje las.
Redna cena:
3,90 €
Akcijska cena:
3,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: sveže nekuhano kozje mleko, kombinacija rastlinskih olj (palmino, sončnično, sojino),palmina mast, zeolit in lužni kamen.

Sestavine (INCI): Caprae Lac, Sodium Soybeanate, Sodium Palmate, Aqua and Glycerin, Sodium Sunflowerate, Zeolite.

Uporaba: za čiščenje obraza in telesa. Uporabljamo ga lahko tudi za umivanje las in za britje.

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi. Ni primerno za uživanje. Hranite izven dosega majhnih otrok.

Proizvajalec: Zeljković, Srbija.

Poreklo: Srbija.

Količina: 70g.

Kozje milo z dodatkom zeolita je naraven, ročno narejen proizvod. Kozje milo z dodatkom zeolita se proizvaja s hladnim postopkom, kar omogoča, da se ohranijo vse sestavine. Poleg ostalih hranilnih snovi vsebuje vitamine (A, D, E, K, B6, B12), minerale (K, Ca, Fe), omega 3 in omega 6 maščobne kisline ter številne antioksidante. Ne vsebuje nobenih dišav in drugih kemičnih spojin, ki bi dražile kožo. Pospešuje regeneracijo kože, zavira njeno staranje, jo dela bolj elastično, ji daje naravno vlažnost in jo mehča. Pomaga tudi osebam z razpokano in suho kožo, ter vsem ki imajo težave s kožo.

Kozjemu mleku je dodan naravni mineral zeolit, ki je nastal kot mešanica vulkanske lave in alkalnih podzemnih voda. Je zelo močen razstrupljevalec in nase vleče škodljive snovi, kar posledično ugodno vpliva na vse kožne težave.

Milo je kontrolirano s strani Zavoda za zdravstveno varstvo Kranj, Inštituta ILF iz Hamburga in Zavoda za zdravje Kikinda.