Kristali za vodo

Komplet kristalov, ki blagodejno in zdravilno vpliva na naše telo in počutje.
Redna cena:
16,90 €
Akcijska cena:
16,90 €
Izdelek je na zalogi

Eliksir iz kamene strele
Ta eliksir nas poživi, zato ga je najbolje piti zjutraj. Če ga bomo pili zvečer, imamo lahko težave s spanjem. Krepi imunski sistem. Kameno strelo lahko uporabimo kot naravno gnojilo za vrtove, z eliksirjem pa lahko tudi zalivamo rože.

Eliksir iz roževca
Roževec je kamen ljubezni in razcveta. Eliksir iz roževca se dobro obnese pri negi telesa. Uporabljate ga lahko za umivanje obraza ali za pitje. Pomaga tudi pri hujšanju, plodnosti, odpravi celulit kot tudi pri iskanju ljubezni. Umiri in blaži bolečino ob strtem srcu. Pomaga nam, da se odpremo energiji ljubezni. Najbolje je, če ga pijemo zvečer.

Eliksir iz šungita
Šungit je naravni mineral, ki ima sposobnost čiščenja vode. Vodo dezinficira brez uporabe klora ali ultravijoličnih žarkov, ob enem pa jo obogati s kalcijevimi, magnezijevimi solmi in mikroelementi. Pitje eliksirja ima zdravilne učinke pri zdravljenju nekaterih bolezni (impotenca, anemija, alergije različnih vrst, prebavne motnje, prehlad itd.)

Eliksir iz ametista
Ametist je kristal duhovnih vibracij in je kot tak primeren za meditacijo. Eliksir nam pomaga očistiti auro, zagotavlja trdnost, stabilnost, mir in vedrino. Lajša depresijo in pomaga pri osvobajanju od neželenih navad in odvisnosti, predvsem od alkohola. Krepi intuicijo in jasnovidne sposobnosti. Zelo učinkovit je pri lajšanju težav z nespečnostjo.

Kristali za vodo – Komplet kristalov za pripravo kristalnega eliksirja, ki blagodejno in zdravilno vpliva na počutje.
Komplet vsebuje neobdelane kristale: roževec, šungit, kameno strelo in ametist.

Kaj je eliksir?
Eliksir je kristalna voda, ki blagodejno učinkuje na vaše telo, z njim lahko negujemo kožo in si pomagamo pri hujšanju, koristil pa bo tudi vašim rastlinam in hišnim ljubljenčkom.

Kako pripraviti eliksir?
Ker je priprava enostavna, lahko eliksir pripravljamo vsakdan. Zelo pomembno je, da smo pri pripravi eliksirja pozorni na to, katere kristale bomo uporabili, saj nekateri kristali niso primerni za uporabo, ker izločajo strupene snovi. Običajno se kristali za eliksir prodajajo v kompletih, ki vsebujejo različne kristale. Eliksir lahko pripravimo iz vsakega kristala posebej ali pa iz celotnega seta kristalov.
Za pripravo eliksirja boste potrebovali steklen vrč (približno 1,5 do 2,5l) in vodo, ki je lahko iz pipe ali ustekleničena. V vrč položimo kristale, vanj nalijemo vodo in kristale v njej pustimo najmanj 15 minut. Nato po želji to vodo uporabimo za pitje, pripravo jedi, napitkov, za nego telesa, kopanje itd.