50% ceneje

Kurkuma v spreju 25ml (za 30 dni)

Priročen sprej s posebno obliko kurkumina, ki zagotavlja največji možen izkoristek - naravnost skozi ustno sluznico!
Redna cena:
18,70 €
Akcijska cena:
9,35 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: voda, sladilo: ksilitol, kurkuma (standardizirana na 95 % kurkminoidov, ciklodekstrin), emulgator: gumi arabicum, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, olje pomarančne, gostilo: ksantan gumi.

Hranilna vrednost na dnevni odmerek (4 razprški): 850 mg Cyclocurmina® (ekvivalentno 1300mg kurkume).

Uporaba: štirje razprški dnevno, neposredno pod jezik ali na notranjo stran ličnic. Pred uporabo pretresite.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Porabiti v šestih mesecih po odprtju. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Proizvajalec: BeterYou, velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanijia.

Količina: 25ml (za 120 razprškov ali 30 dni).

Kurkuma v spreju je prvo ustno pršilo s kurkumo na svetu! Kurkuma v spreju z revolucionarno formulo zagotavlja največji možen izkoristek treh aktivnih kurkuminoidov. Edinstven postopek molekulske inkapsulacije Cyclocurmina® je posebej oblikovan za absorpcijo neposredno v krvni obtok, mimo prebavnega sistema, saj se kurkuma izjemno slabo, le približno 1%, absorbira v črevesju. Drobne kapljice se hitro absorbirajo skozi sluznico v ustih in zagotavljajo hitrejšo ter učinkovitejšo absorpcijo hranil kot pri tabletah in kapsulah. Štirje razprški vsebujejo kar 850 mg Cyclocurmina® – količina, ki je ekvivalentna 1300mg kurkume. Izdelek v priročni embalaži zadostuje za najmanj 30 dni, ima prijeten naraven okus po pomaranči, slajen pa je z naravnim ksilitolom.

Ta nov in inovativen ustni sprej je bil razglašen za najboljše novo prehransko dopolnilo na Natural & Organic Awards 2017 v Londonu, saj zagotavlja izjemen izkoristek kurkume, ki ima dobro dokumentirane zdravilne lastnosti. Gre za eno izmed najbolj prestižnih nagrad za prehranska dopolnila.

ROK UPORABE: 03.2024