Lecitin iz soje 100 kapsul

Lecitin s 15% fosfatidil holina pozitivno vpliva na možgane, živčni sistem, prispeva k presnovi hemocisteina, ima vlogo pri delovanju jeter in pomaga pri presnovi maščob.
Redna cena:
16,90 €
Akcijska cena:
16,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: lecitin iz sojinega olja (75 %), želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin.

Prehrambene vrednosti (v 1 kapsuli): lecitin iz soje (brez GSO) 1200mg, fosfatidil holin 180mg, fosfatidil etanolamin 155mg, fosfatidil inozitol 120mg.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C. Ne uporabljajte pripravka, če je varovalna folija pod zamaškom poškodovana.

Uporaba: 1 kapsula, 1 do 2-krat dnevno.

Proizvajalec: NOW FOODS, ZDA.

Poreklo: ZDA.

Količina: 177g (100 kapsul).

Lecitin iz soje s kar 15 % fosfatidil holina, ki je sestavni del naših možganov. Lecitin iz soje za vse tiste, ki trpite za pomanjkanjem koncentracije in velikokrat kaj pozabite. Dnevno zaužijete 1 – 2 kapsuli. Holin prispeva k presnovi maščob, prispeva k presnovi hemocisteina in ima vlogo pri delovanju jeter. 

Lecitin iz soje kapsule ne vsebujejo sladkorja, soli, škroba, kvasa, pšenice, glutena, koruze, mleka, jajc, lupinarjev in konzervansov.