Lešnikovo olje Pečarič (EKO) 250ml

Hladno stiskano, naravno olje, ki se uporablja v kulinariki ali za nego zrele, utrujene kože.
Redna cena:
18,90 €
Akcijska cena:
18,90 €
Izdelek je na zalogi

Kaj lešnikovo olje vsebuje? 100% naravno hladno stiskano lešnikovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba lešnikovega olja:

  • Prehranski dodatek: zaužijemo ga 3x dnevno po eno žličko.
  • Mazilo: lešnikovo olje kapnemo med dlani, razmažemo in uporabimo kot mazilo ali masažno sredstvo. Olja nikoli ne nanašamo direktno na kožo!

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: Oljarna Pečarič, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 250ml.

Lešnikovo olje Pečarič je 100% naravno hladno stiskano olje. Lešnikovo olje je slovenskega porekla, brez dodanih konzervansov in aditivov. Uporabno je v kulinariki, odporeno je na visoke temperature, zato je izjemno primeren za peko slaščic, lahko pa ga prelivamo tudi čez različne vrste solat. Njegov okus obogati tudi jedi iz svežega paradižnika, skupaj z limoninim sokom pa je nepogrešljiv ob školjkah in svežih jagodah. Uporablja se tudi v kozmetiki, za nego suhe, utrujene, zrele, ter mastne in aknaste kože. Lešnikovo olje je primerno tudi za nego občutljive in zahtevne dojenčkove kože.

Lešnikovo olje Pečarič je slovenskega porekla, pridelano in polnjeno v Beli krajini. Olje prideluje in polni priznana družinska oljarna iz Bele krajine, katera ima že dolgoletno tradicijo. Že pred prvo svetovno vojno so pričeli s pridelovanjem orehovega olja, nato se je proizvodnja vedno bolj širila. Semena in rastline, ki se uporabljajo pri pridelavi olj niso genetsko modificirane.