Limona eterično olje 10ml

Eterično olje limona poživlja in osvežuje. Je pogosta sestavina v izdelkih za utrujeno kožo in masažnih oljih.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje limone.

INCI: citrus limon peel oil, limonene*, citral*, linalool*, geraniol*, citronellol*, (* Sestavine naravnih eteričnih olj).

Uporaba: eterično olje limone se uporablja v kozmetični pripravkih za mastno in utrujeno kožo, za mastno lasišče in inhalacije. Pogosto je sestavina masažnih olj, še posebej za limfno drenažo. Lahko si pripravite masažno olje – do 10 kapljic eteričnega olja dodajte v 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 10% eteričnega olja.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Italija.

Količina: 10ml.

Limona eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Limona eterično olje velja, da osvežuje in poživlja ter deodorira. Pogosto je sestavina v izdelkih za mastno in utrujeno kožo ter masažnih olj. Limona je drevo, ki spada v družino citrusov in ima lepe sadeže rumene barve, ki so tipične konične oblike na robovih.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: tlačno stiskanje.
  • Uporabljen del: lupina.
  • Vonj: aromatičen, svež po citrusih.
  • Barva: prozorna do svetlo rumena.
  • Nota: visoka.