Lipo tretma 1 kos (neinvazivna liposukcija)

Najučinkovitejši pristop k izgubi telesne maščobe na trgu! Varno in brez stradanja. Rezultati zagotovljeni!
Redna cena:
98,00 €
Akcijska cena:
98,00 €
Izdelek je na zalogi

Lipo alpha

Lipo alpha je prehransko dopolnilo na osnovi sirotkinih beljakovin z dodatkom glukomanana, cinka ter vitaminov B6 in B12.

 • Glukomannan klinično dokazano pomaga pri hujšanju, zmanjšanju telesne teže in vzdrževanju normalne ravni holesterola. Glukomanan je rastlinsko vlakno iz azijske rastline Amorphophallus konjac. Ta se že stoletja uporablja v tradicionalni kitajski medicini kot sredstvo čiščenja in razstrupljanja, zato je rastlina dobila celo nadimek »metla za črevesje«. Z glukomananom dosežemo občutek sitosti (brez občutka napihnjenosti in pojava nezaželenih plinov v prebavnem sistemu). Znanstveno dokazan učinek zavira tek in spodbuja sitost, zmanjša absorpcijo maščob in ogljikovih hidratov, ki se nalagajo v obliki maščobnih oblog, uravnava vrednosti »slabega« (LDL) holesterola in s tem zmanjšuje tveganje za bolezni srca in krvnega sistema.
 • Cink ima nenadomestljivo vlogo pri prebavi živil oziroma metabolizmu beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov. Poleg tega je cink vključen v sintezo, hranjenje in sproščanje inzulina. Delovanje cinka na izgubo odvečnih kilogramov se povezuje z njegovim ugodnim delovanjem na višino hormona sitosti, ali pa s svojim vplivom na izboljšanje metabolizma glukoze v krvi.
 • Vitamin B6 stimulira razgradnjo beljakovin in vpliva na dobro razpoloženje. Uravnava proizvodnjo ščitničnega hormona in uravnava presnovo.
 • Vitamin B12 sodeluje v procesu razgradnje maščob in beljakovin.

Sestavine: koncentrat sirotkinih beljakovin (vsebuje emulgator sojin lecitin), kalijev citrat, glukomanan, tavrin, sladilo: sukraloza, cinkov sulfat, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin.

Alergeni: vsebuje mleko in sojo.

Hranilna vrednost: prikazana na sliki 2.

Uporaba: 3 do 4 krat dnevno 1 vrečka pred jedjo v sklopu omejevalne diete. Vsebino vrečke umešajte v 2-4dl tekočine dokler ne dosežete želene konsistence. Tekočina ne sme biti toplejša od sobne temperature. Pustite stati 3 minute in nato zaužijte. Uživajte počasi.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Opozarjamo na nevarnost zadušitve, do katere lahko pride pri ljudeh s težavami pri požiranju ali ob zaužitju z nezadostno količino tekočine. Svetuje se zaužitje z veliko vode, da snov doseže želodec. Izdelka ne uporabljajte v primeru ledvičnih obolenj in diabetesa ter v obdobju nosečnosti in dojenja. Za uporabo, daljšo od treh tednov, se posvetujte z zdravnikom. Osebe, mlajše od 18 let, lahko izdelek uporabljajo samo po posvetu z zdravnikom. Hraniti na suhem in hladnem mestu, izven dosega otrok.

Proizvajalec: Alphacaps, Nemčija.

Poreklo: EU.

Količina: 21 vrečk po 15g (315g).

———————————————————-

Lipo β je prehransko dopolnilo za odrasle na shujševalni dieti z aminokislinami L-citrulinom, L-ornitinom, L-izolevcinom in L-triptofanom.

Sestavine: L-izolevcin, L-citrulin-malat , L-ornitin-alfa-ketoglutarat, želatina, L-triptofan, sredstvo proti sprejemanju: magnezijev stearat.

Hranilna vrednost: prikazana na sliki 3.

Uporaba: zaužijte 2 kapsuli 2 do 4 krat dnevno z obrokom.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelka ne uporabljajte v primeru ledvičnih obolenj. Uporaba ni priporočljiva v primeru diabetesa terv obdobju nosečnosti in dojenja. Za uporabo, daljšo od treh tednov, se posvetujte z zdravnikom. Osebe, mlajše od 18 let, lahko izdelek uporabljajo samo po posvetu z zdravnikom. Hraniti na suhem in hladnem mestu, izven dosega otrok.

Proizvajalec: Alphacaps, Nemčija.

Poreklo: EU.

Količina: 45 kapsul.

—————————————————————

Mnenja uporabnikov

˝Pred tremi leti sem od prijatelja izvedel za učinkovit način hujšanja. Po 14dnevnem tretmaju in upoštevanju jedilnika iz priložene knjižice sem v enem mesecu uspel shujšati iz 98kg na 88kg in teža je držala. V drugi polovici leta 2020 sem se (tudi) zaradi korona ukrepov nekoliko ‘zapustil’. Tako sem se brez pomisleka odločil za Lipo tretma, ker je metoda preverjena.˝ Bojan

˝Probala in uspešno izgubila kilograme.˝ Mojca

˝Praktično in učinkovito kurjenje maščob, pa še pretirano drag ni.˝ Vlasta

˝Lipo tretma res deluje in so rezultati hitro vidni. Kot povsod je tudi po tem tretmaju potrebna disciplina, ker se drugače kilogrami hitro vrnejo. Čas bi bil, da spet začnem z Lipo tretmajem. Priporočam nakup preko Alaje, ker so res hitri z dostavo. Poglejte tudi ostale izdelke, jaz sem bila vedno zadovoljna z izdelki kupljenimi pri Alaji. ˝ Lučana

˝Najboljša dieta, res deluje, hitro se vidijo rezultati. Zdaj je spet idealen trenutek za nov lipo tretma.˝ Marija

˝Lipo tretma poznam in deluje.˝ Dragan

Lipo tretma za izgubo telesne mase in prebujen metabolizem. Lipo tretma je vrhunski komplet prehranskih dopolnil za izvedbo tretmaja neinvazivne liposukcije. Je pravzaprav liposukcijska dieta, ki je namenjena zmanjšanju telesne mase in korekciji določenih metaboličnih motenj. Liposukcijska dieta v 14 dnevnem ciklusu (2 paketa) omogoča izgubo 7-10% telesne mase, pri čemer je popolnoma varna za vaše zdravje. V času tretmaja niste lačni, sladkor in energija ne padeta, počutite se dobro, kilograme pa izgubite hitro – po 48 urah so že vidni prvi rezultati.

1 paket vsebuje 21 vrečk Lipo Alpha in 45 kapsul Lipo β, kar zadostuje za 7-dnevno uporabo.

Komplet Lipo tretma je osnovna sestavina Protokola za hujšanje, ki učinkuje na popolnoma naraven način in temelji na sinergijskem delovanju aminokislin, beljakovin, glukomanana ter kompleksa vitaminov in mineralov, v kombinaciji s pravilno in uravnoteženo prehrano ter zmerno telesno dejavnostjo. Protokol spodbuja rast trdih in mehkih tkiv, vpliva na metabolizem in uravnavanje ravni sladkorja v krvi.

Kakšne so spremembe v metabolizmu?

Sinergijsko delovanje izbranih sestavin se kaže v treh različnih vlogah v metabolizmu:

 • pospešuje sintezo beljakovin,
 • spodbuja razgradnjo maščob,
 • pospešuje sproščanje glukoze iz jeter.

Kaj vsebuje liposukcijska dieta Lipo?

V kompletu Lipo tretma prejmete dva izdelka:

 • Lipo alpha – nadomestek obroka z beljakovinami, glukomananom, minerali in vitamini v priročnih vrečkah.
 • Lipo β – kapsule s posebno formulo izbranih aminokislin.

Protokol za hujšanje vključuje podroben načrt uporabe kompleta Lipo tretma v povezavi s prilagojeno prehrano in življenjskim slogom. Več informacij o Protokolu na www.LipoDiet.eu.

Kaj priporočamo poleg Lipo tretmaja?

 • Za optimalne rezultate diete je pomembna zdrava in urejena prebava. Pogosto se pri spremembah v prehrani pojavijo težave, zato se priporoča uporaba kvalitetnih preparatov za njeno uravnavanje. LipoErbe forte zeliščne tablete za prebavo so povsem naravno prehransko dopolnilo, razvito prav za podporo ob Lipo tretmaju.
 • Za pomoč pri doseganju in ohranjanju želene postave tudi po koncu tretmaja, priporočamo Irisina.
 • Za kar najboljše delovanje imunskega sistema in izvrstno počutje med hujšanjem in tudi sicer si zagotovite izvrstni Germanij GE132.

—————————————————————