Lovor eterično olje 10ml (100% naravno)

Eterično olje lovor se odlično izkaže pri prebavnih težavah in urejanju črevesne flore.
Redna cena:
17,90 €
Akcijska cena:
17,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100 % naravno čisto eterično olje lovorjevih listov.

Uporaba: 1-2 kapljice eteričnega olja kapnite na kocko sladkorja ali žličko medu in zaužijte. Eterično olje zaužijte 1-2 krat na dan pol ure pred obrokom ali 2 uri po obroku. Uporabite ga lahko tudi v aromaterapiji.

Opozorila: shranjevati nedosegljivo otrokom, mlajšim od treh let. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za uporabo med nosečnostjo. Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi.

Proizvajalec: Farmaderbe, Italija.

Poreklo: Albanija.

Količina: 10ml.

Lovor eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Lovor eterično olje je prehransko dopolnilo, namenjeno vsem tistim, ki želijo dobro svoji prebavi in črevesju, koristno je pri izločanju črevesnih plinov. Uporabno je tudi v aromaterapiji, odpre dihalne poti. Navadni lovor je aromatično vedno zeleno drevo ali velik grm, ki je razširjen je po vsem Sredozemlju. Poznan je tudi iz grških mitov – bog Apolon je z ljubezenskimi željami zasledoval nimfo Dafne. Ko mu ni mogla več uiti, je poklicala na pomoč samega Zevsa. Ta jo je spremenil v lovorjev grm. Lovor je od tedaj posvečen Apolonu. Z lovorjem so krasili njegove templje in je postal znamenje zmage. Njegove vence so nosili cesarji, danes pa z njim okronamo zmagovalce, športnike, ustvarjalce,…

Osnove značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: listi.
  • Vonj: začimbno-medicinski.
  • Barva: prozorna, zelenkasto-rumen pridih.
  • Nota: visoka.