Tropska verbena eterično olje 10ml (100% naravno)

Eterično olje tropska verbena se uporablja v aromaterapiji in kot sestavina kozmetičnih izdelkov.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje tropske verbene.

INCI: litsea cubeba fruit oil, linalool*, limonene*, geraniol*, citronellol*, citral*, (* sestavine naravnih eteričnih olj).

Uporaba: zaradi prodornega vonja je dovolj če uporabite le nekaj kapljic v izparilniku ali aromatični svečki. Primeren je za nego mastne kože. Lahko si pripravite masažno olje – do 10 kapljic eteričnega olja dodajte v 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 5% eteričnega olja.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Kitajska/Vietnam.

Količina: 10ml.

Tropska verbena eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Tropska verbena eterično olje za uporabo v kozmetične namene in aromaterapijo. Je izredno prijetnega vonja, zato je pogosta sestavina v kozmetičnih izdelkih. Primeren je za nego mastne kože. Tropska verbena ali May Chang je majhno drevo z aromatičnimi cvetovi, ki imajo prijeten sadno citrusni vonj.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: sadeži.
  • Vonj: oster, limonast, prodoren.
  • Barva: rumeno-oranžna.
  • Nota: Visoka.