Angelika eterično olje 2ml (100% naravno)

Eterično olje angelika je primerno pri težavah z dihali ter za osvežitev prostorov.
Redna cena:
12,90 €
Akcijska cena:
12,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje angelike.

INCI: angelica archangelica root oil.

Uporaba: v kozmetiki in aromaterapiji. Kot dodatek drugim rastlinskim oljem ali kremam, za nego razdražene, občutljive in težavne kože. V aromaterapiji sprošča dihalne poti in lepo odišavi prostor.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, v temnem prostoru (hladilniku), nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Francija.

Količina: 2ml.

Angelika eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Angelika eterično se v kozmetičnih izdelkih uporablja za nego razdražene, občutljive in težavne kože. Njegova uporaba v aromaterapiji je priporočljiva za vse, ki imajo težave z dihalnimi potmi in za odišavljenje prostorov. Angelika ima namreč prečudovit vonj, dodaja se kot parfumska komponenta v milih, losijonih in parfumeriji. V različnih zvrsteh je rastlina doma po vsem zmernem pasu Evrope in Azije, posebno še v severnejših predelih. Pri nas uspeva na vrtovih. V ljudski medicini je poznana in cenjena že od Antike naprej.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: koren.
  • Vonj: bogat, zeliščno-zemeljski.
  • Barva: brezbarvna ali bledo-rumena.
  • Nota: višja.