Maca v prahu Premium 240g (EKO)

Maca v prahu povečuje moč, vitalnost in vzdržljivost. Spodbuja zdrav libido in dobro razpoloženje.
Redna cena:
19,60 €
Akcijska cena:
19,60 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% posušen in zmet koren rastline Maca (Lepidiummeyenii) iz kontrolirane ekološke predelave.

Uporaba: maco v prahu primešamo smoothiem ali sokovom, uporabimo ga lahko kot dodatek k sadnim ali zelenjavnim solatam, muslijem in pri pripravi raznih domačih jedi. Priporočena dnevna količina mace v prahu je 1 do 3 čajne žličke (1-10g).

Certifikat: SI-EKO-003.

Poreklo: Peru.

Količina: 240g.

Maca v prahu Premium iz kontrolirane ekoliške predelave. Maca v prahu Premium raste visoko v Perujskih Andih. Maca je gomoljasta rastlina za katero domačini trdijo da poveča moč, vzdržljivost, in celo libido. V Andih Maco imenujejo superfood zaradi svojih sposobnosti, saj obnavlja imunski sistem, povečuje energijo in vzdržljivost. Maci pravijo tudi »Perujski ginseng« po zaslugi pozitivnih učinkov na vzdržljivost in spolno funkcijo. Izdelek ne vsebuje glutena, je popolnoma organski, veganski, brez dodatkov in pesticidov. Maca v prahu je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Maca korenina je obdelana s postopkom, ki razbije molekulske vezi, da se lahko 100% razgradi v vodi in je zaradi tega enostavnejša za zaužitje. Priporača se uživanje pri tistih, ki trpijo za kronično utrujenostjo, za pomanjkanjem koncentracije, hitro menjujejo razpoloženje, so izpostavljeni večjim fizičnim naporom, imajo težave z libidom. Priporoča se tudi uživanje pri profesionalnih in rekreacijskih športnikih saj povečuje vzdržljivost in ugodno vpliva na povečanje mišične mase. Še posebej je priljubljena med alpinisti in ekstremnimi športniki.