Magnezijev klorid Nigari 200g

Magnezijev klorid pripomore k zmanjšanju utrujenosti, boljši gibljivosti sklepov in k močnejšim zobem.
Redna cena:
5,70 €
Akcijska cena:
5,70 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% magnezijev klorid heksahidrat v prahu.

Uporaba: ½ čajne žličke raztopite v 100 ml vode ali pijače. Izdelek lahko uporabljate nadlje 3 mesece, nato naredite 3-mesečno pavzo. Napitek lahko pripravite tudi v 1-literski steklenici in jo shranjujete v hladilniku (ter tako preprečite grenak okus).

Priporočamo: pripravek lahko naredite v razpršilki in večkrat dnevna razpršite raztopino v področju kolen, saj se magnezijev klorid dobro absorbira v kožo.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uporablja se kot del raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Japonska.

Količina: 200g.

Magnezijev klorid Nigari je naravni derivat morske soli iz Japonske. Pridobljen je iz morskih globin in vsebuje več kot 95% magnezijevega klorida heksahidrata. Magnezijev klorid prispeva k dobri presnovi, k ohranjanju močnih kosti in zob, neravnovesju elektrolitov, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju mišic in živčnega sistema ter ima pomembno vlogo pri sintezi beljakovin. Magnezij pomaga pregnati utrujenost in mišične krče ter pomaga izboljšati zmogljivost in okrevanje po športni aktivnosti.
Magnezij prispeva k:
  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • delovanju mičic,
  • delovanju živčnega sistema,
  • ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • ravnotežju elektrolitov,
  • sproščanju energije pri presnovi,
  • normalnemu psihološkemu delovanju.