Magnezijevo olje Sklepi 100ml

Magnezijevo olje, ki učinkovito pripomore k sproščanju mišic in sklepov.
Redna cena:
16,99 €
Akcijska cena:
16,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravne sestavine, koncentrirana raztopina starodavnega in neoporečnega magnezijevega klorida zgornje permijskega izvora – Zechstein Inside® (15% koncentracija), glukozamin sulfat (pridobljen iz lupinarjev), mentolovo olje in olja zelenke. 10 razprškov vsebuje 40 mg elementarnega magnezija (11% RDA) in 80 mg glukozamina.

Uporaba: za ohranjanje dobrega počutja se lahko nanese na katerikoli del telesa. Nanesite od 5 do 10 razprškov Magnezijevega olja zjutraj in zvečer in ga po nanosu temeljito vtrite v kožo, da se bo optimalno absorbiralo. Ob začetku uporabe vsakokrat nanesite manjšo količino magnezijevega olja (od 1 do 3 razprške) in olje uporabljajte večkrat na dan. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe magnezijevega olja Sklepi izrazijo v obliki srbeče kože. V kolikor se pojavi, pa praviloma ob redni uporabi olja pojenja, ko se raven magnezija v telesu ustrezno uravna. Pri otrocih mlajših od 12 let, uporabite polovico odmerka.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Preprečite stik z očmi.

Proizvajalec: BetterYou, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 100ml (do 800 pršenj).

Magnezijevo olje Sklepi je magnezijevo olje v spreju, ki vsebuje 100% naravne sestavine. Magnezijevo olje Sklepi je koncentrirano pršilo s čistimi minerali, glukozaminom in mentolom. Predstavlja učinkovito sredstvo za sprostitev sklepov in mišic. Magnezijevo olje Sklepi predstavlja vir naravnega magnezija, ki se absorbira neposredno v kožno tkivo in takoj vstopi v celice. Je priročno, saj se hitro vsrka v kožo in ne pušča sledi masti. Primerno za ljudi vseh starosti.

Značilnosti magnezijevega olja Sklepi:

  • Magnezijevo olje, obogateno z glukozaminom, ki je namenjeno nanosu neposredno na predele sklepov in mišic.
  • Prijetnega vonja, saj vsebuje tudi mentolovo olje in olje zelenke.
  • Sprošča mišice.