Smilj-Immortelle eterično olje 1ml (EKO)

Eterično olje smilj Immortelle, kar pomeni nesmrtno, je najmočnejši v boju proti staranju kože, zato je sestavina naj ekskluzivnejših izdelkov proti gubam.
Redna cena:
9,90 €
Akcijska cena:
9,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje smilja, iz kontrolirane ekološke pridelave.

INCI: helichrysum italicum flower oil, limonene.

Uporaba: uporablja se v kombinaciji z drugimi rastlinskimi olji.

Opozorila: hraniti v temnem prostoru, izven dosega otrok. Eterična olja so visoko koncentrirani izvlečki iz določenih delov rastlin, pridobljeni s parno destilacijo ali hladnim stiskanjem. Pri uporabi eteričnih olj je potrebna previdnost. Če se polijete z eteričnimi olji, politi predel telesa obvezno dobro sperite z milom in vodo. Če ste se polili tudi po oblačilih se preoblecite. Pri rokovanju z eteričnimi olji je priporočljivo nositi zaščitne rokavice, očala in haljo. Eterična olja shranjujte, dobro zaprta, pri sobni temperaturi ter izven dosega otrok.

Certifikat: FR-BIO-01.

Poreklo: Korzika.

Količina: 1ml.

Smilj Immortelle eterično olje iz kontrolirane ekološke pridelave. Smilj Immortelle eterično olje ima izredno dobre regenerativne sposobnosti, odličen je v boju proti gubicam in je zato ena najboljših anti-age sestavin. Primeren je za nego vseh tipov kože, tako suhe, kot mastne in težavne kože. Na kožo deluje pomirjujoče, jo obnavlja, blaži rdečico in gladi posledice aken. Uporabljajo ga lahko tudi nosečnice, za nego obremenjene kože trebuha. Eterično olje dodate nekemu drugemu osnovnemu rastlinskemu olju, za nego kože in masaže. Smilj, ki je bolj poznan pod imenom immortelle, je aromatična rastlina, ki raste predvsem v evropskem Sredozemlju, tudi pri nas. Ima tipične rumene cvetove, ki se sušijo med tem ko se rastlina stara. Zaradi izjemno blagodejnih učinkov na kožo, so jo že stari Grki imenovali ‘zlato iz sonca’. Rastlina vsebuje izredno malo eteričnega olja, zato je to, tudi nekoliko dražje.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: cvetovi.
  • Vonj: zeliščen, meden, pšenični vonj.
  • Barva: rumena.
  • Nota: spodnja (bazična).