Malinov kis 100ml

Malinov kis ima prefinjeno sadno aromo primerno za klasične ter sadne solate, odličen pa je tudi v omakah ali kot dodatek osvežilnim pijačam.
Redna cena:
6,39 €
Akcijska cena:
6,39 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravni, čisti malinov kis.

Kislina: 5%

Hranilna vrednost na 100ml:

Energijska vrednost: 51 kJ/ 12 kcal
Maščobe: 0g
   Nasičene maščobne kisline: 0g
   Enkrat nenasičene maščobne kisline: 0g
   Večkrat nenasičene maščobne kisline: 0g
Ogljikovi hidrati: 3g
   Sladkor: 3g
Beljakovine: 0g
Sol: 0g

Lahko vsebuje sledi oreščkov, arašidov in sezama!

Nefiltriran kis – pred uporabo pretresite!

Shranjevanje: shranjujte na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred sončno svetlobo.

Dobavitelj: Mosoma d.o.o.

Poreklo: Avstrija.

Količina: 100ml.

Malinov kis, s svojimi debelimi, temno rdečimi plodovi, ni nič manj kot kulinarična mojstrovina. Njegov okus je osupljiv: svež in tako poln sadja, da bi ga skoraj lahko okusili. Za ohranitev kakovosti pri Podorju so zahteve do surovin, proizvodnje in skladiščenja pri malinovem kisu zelo visoke. Uporablja se samo sok iz zrelih malin, kar zagotavlja najboljšo izkušnjo.

Uporaba v kulinariki:

Z ostrim pridihom sladkosti lahko malinov kis običajno solato spremeni v pravo kulinarično mojstrovino! Ujema se odlično s svežimi zelenimi solatami, še posebej, če ga kombiniramo z lešnikovim, orehovim ali grozdnim oljem. Vendar pa se njegova prefinjena sadna aroma ne ustavi samo pri zelenih solatah. V sadnih solatah, napolnjenih z jagodičevjem, jabolki, grozdjem, marelicami in slivami, malinov kis zagotavlja skrivnostno noto.

Malinov kis je odlična skrivnost za profesionalne in ljubiteljske kuharje. Njegova sadna kislost daje omakam poseben, izjemno okusen značaj.

Z malinovim kisom lahko ustvarite tudi edinstven okus v pijačah. Preprosto dodajte nekaj kapljic kisa v kozarec soku, hladnemu čaju ali mineralni vodi, in ustvarili boste sadno brezalkoholno pijačo. S pridihom malinovega kisa bo vaša večerja začela s svežino.

Kis je 100-odstotno naraven in zori v naravnih lesenih sodih, brez dodatkov in kemikalij. Usedlina v visokokakovostnih steklenicah je znak odličnosti. Neprečiščen sadni kis vsebuje najboljše jagode, kar zagotavlja, da je končni izdelek 100-odstotno naraven.