Mega 8 Biotix 30 kapsul - probiotik

30 milijard živih probiotičnih organizmov na kapsulo!
Redna cena:
27,90 €
Akcijska cena:
27,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Ena kapsula vsebuje: 100 mg probiotičnih kultur ł in zagotavlja 30 milijard ( 30x 109) L. acidophilus, L. rhamnosus, L. case, L. plantarum, L. paraplantarum, L.bulgaricus, L. gasseri in L. fermentum.

Sestavine kapsule: maltodekstrin, ovojnica kapsule: hidroksipropilmetilceluloza, liofilizirane kulture laktobacilov ł,magnezijev stearat, antioksidant: askorbinska kislina

Ne vsebuje: hidrogeniranih maščob, živalskih substanc, umetnih konzervansov in barvil, brez dodane sukroze, laktoze in soli, ne vsebuje kvasa, pšenice in glutena.

Uporaba: priporočen dnevni odmerek je ena do dve tableti, med ali po obroku. Poplaknite z vodo. Primerno za vegetarijance in vegane

Opozorilo: priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano. Shranjujte pri temperaturi pod 250 C.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 30 kapsul (300mg).

Mega 8 Biotix je prehransko dopolnilo z aktivnimi živimi probiotiki. Prehransko dopolnilo v enterično obloženi kapsuli, ki je odporna na kisline v želodcu, vsebuje 30 milijard liofiliziranih probiotičnih kultur z dokazano visoko sposobnostjo preživetja in stabilnostjo v črevesju. Ena kapsula vsebuje mešanico 8-ih različnih probiotičnih kultur v liofilizirani obliki: L. fermentum , L. gasseri, L. bulgaricus, L. paraplantarum, L.plantarum, L. casei, L. rhamnosus in L. acidophilus. Mega 8 Biotix kapsule ne vsebuje alergenov. 30 kapsul zadostuje za 15 do 30 dni.