Melatonin MelatoninaMed Fast 150 tablet

Čisti hormon spanja s hitrim sproščanjem - za hitrejši in globlji spanec.
Redna cena:
12,90 €
Akcijska cena:
12,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: celuloza, sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin, melatonin.

Melatonin tablete vsebujejo:

0,4mg melatonina na eno tableto (priporočeni dnevni odmerek).

Uporaba MelatoninaMed tablet:

Vsaka tableta MelatoninaMed Fast vsebuje 0,4 mg melatonina, kar je tudi dnevno priporočena doza. Vzamemo 1 tableto malce pred spanjem.

Opozorilo: ne presegati dnevno priporočenih količin. Uživati le neposredno pred spanjem. Izdelek je namenjen le zdravim odraslim ljudem. Ne smejo ga jemati otroci in mladostniki, mlajši od 18 let ter nosečnice in doječe matere. Če po jemanju tega izdelka občutite zaspanost ali omotičnost, ne vozite ali upravljajte s stroji. Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju melatonina. Prekoračitev ima lahko stranske učinke. Ob sočasni uporabi z zdravili se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Prehransko dopolnilo ni nadomestek zdravi in uravnoteženi prehrani. Hraniti izven dosega otrok mlajših od treh let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Proizvajalec: Phyto Garda, Italija.

Poreklo: EU.

Količina: 150 tablet (21g).

Melatonin MelatoninaMed Fast je čisti melatonin, ki ga drugače imenujemo tudi “hormon spanja”. Melatonin se tvori ob mraku v žlezi češeriki v možganih. Vsaka tableta MelatoninaMed Fast vsebuje 0,4 mg melatonina.