MSM mineral lepote v prahu Premium 210g

MSM v prahu iz izključno organskih virov. Pomaga ohranjati in pripomore pri težavah s kožo, lasmi, nohti ter skrbi za zdrave sklepe, mišice, kosti in imunski sistem.
Redna cena:
14,90 €
Akcijska cena:
14,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% premium msm (metil sulfonil metan) v prahu naravnega izvora.

Uporaba: 1-2 čajni žlički (2,5 – 5g) razstopite v tekočini po lastnem okusu. Lahko dodate med ali drugo sladilo, da omilite grenak okus.

Poreklo: Skandinavija.

Količina: 210g.

MSM mineral lepote v prahu Premium vsebuje izključno organski MSM. MSM mineral lepote v prahu Premium je pridobljen iz lubja skandinavskih borovcev in ker je naraven ga telo lažje uporabi pri procesih v organizmu kot pa sintetično izdelanega. Gre za organsko obliko žvepla (metil sulfonil metan), ki je po količini četrti najpomembnejši mineral v človeškem organizmu.

MSM izvira iz oceanov, kjer mikroskopski plankton izloča žveplo v organski obliki, ki izhlapeva z oceansko vodo v atmosfero. Žveplo pade s padavinami na zemljo, kjer se nabira v rastlinah. Čeprav je prisoten v vseh rastlinah je njegova količina relativno majhna. Pridobivanje MSM iz rastlin je precej zahteven proces. Zato ga večina proizvajalcev izdeluje iz sintetično izdelane predstopnje DMSO. MSM je pomemben pri velikemu številu procesov v organizmu, pri sintezi kolagena, apsorpciji vitaminov, vzpostavitvi Ph ravnovesja. Njegova učinkovitost se poveča, če ga uživamo skupaj z naravnim vitaminom C. MSM ojača lase, nohte in odpravlja akne. Koža postane mehka in sijoča zato ga imenujejo tudi mineral lepote.

MSM mineral lepote v prahu premium kvalitete je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.