7% ceneje

Mumie ali Shilajit smola 40g

Mumie ali shilajit - uničevalec šibkosti, močan naravni revitalizator. Ročno obrana in skrbno prečiščena smola.
Redna cena:
61,90 €
Akcijska cena:
57,56 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% smola mumia ali shilajit.

Uporaba: 1x dnevno smolo v velikosti pšeničnega ali grahovega zrna popolnoma raztopimo v tekočini s temperaturo pod 39° C ter zaužijemo. Po treh tednih jemanja je priporočljiv teden dni premora.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! V primeru nosečnosti, dojenja ali zdravstvenih težav pod zdravniškim nadzorom, se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Dobavitelj: BTI KI Trening, Slovenija.

Poreklo: Rusija.

Količina: 40g.

Mumie ali Shilajit smola je ročno pakirana smola iz Rusije. Mumie ali Shilajit smola vsebuje čisto 100% gorsko smolo, ki jo imenujemo tudi mumio, mumie, asphaltum ali shilajit. Nastane iz naravnih rastlinskih sedimentov iz visokogorskih kamnin v Rusiji, Mongoliji,… ki pronicajo iz gorskih razpok na več kot 3000m nadmorske višine. Pridelujejo jo s posebnim, zahtevnim procesom, pri katerem ohranjajo njeno prvinsko čistost. Mumie ali Shilajit smola je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Smolo že več tisoč let uporabljajo v ajurvedi in tradicionalnem zdravilstvu.

Mumie ali Shilajit smola deluje kot močan antioksidant in daje podporo imunskemu sistemu. Deluje pomlajevalno, ugodno vpliva na prebavni trakt in pri presnovi ogljikovih hidratov, učinkovita je pri odpravljanju menstrualnih težav , je izredno bogata z minerali in aminokislinami, zato je njena uporaba res vsestranska.