Mumie organsko milo 100g

Naravno, ročno izdelano milo z visokogorsko smolo mumie za globinsko čiščenje in revitalizacijo kože.
Redna cena:
8,99 €
Akcijska cena:
8,99 €
Izdelek je na zalogi

INCI: sodium palmate, sodium cocoate, sodium olivate, sodium soyate, sodium ricinusate, sodium sunflower seedate, sodium pumpkin seedate, aqua, mentha piperita oil, mumijo mineralis limonene*, linalool*, (sestavine naravnih eteričnih olj*).

Uporaba: za nego kože, kože ne izsuši.

Opozorila: milo je potrebno hraniti v podstavkih za mila, pri katerem voda lahko odteka in se milo po uporabi posuši. Neuporabljeno milo pa hranite na hladnem, suhem in temnem prostoru.

Poreklo: izvor mumie: Kirgizija, izdelek je proizveden v Sloveniji.

Količina: 100g.

Mumie organsko milo je izdelano ročno, proizvedeno v Sloveniji. Mumie organsko milo je izdelano po klasičnem hladnem postopku, pri katerem nastane naravni glicerin, ki je izredno pomemben za vlažnost kože. Po uporabi mila ne boste dobili občutka suhe kože kot pri industrijsko izdelanih milih. Mumie organsko milo pospešuje regeneracijo tkiva, izboljšuje cirkulacijo, kožo naredi bolj mehko in prožno, čisti odmrlo tkivo. Pri proizvodnji se ne uporablja živalskih maščob ali naftnih derivatov, umetnih barvil in se ne izloča glicerina, kot to počnejo v industriji. Osnovo mila predstavljajo olja: palmino, kokosovo, oljčno, sojino, ricinusovo, sončnično in bučno, katerim je dodan mumie.

Mumie je naravna smola, ki nastane kot posledica spleta okoliščin – delovanja mikroorganizmov na razpadajočo floro in favno pod določenimi geografskimi pogoji (na višinah nad 2500 metrov) in ekstremnimi vremenskimi vplivi (pomanjkanje kisika in izredno močno delovanje sonca na teh nadmorskih višinah). Njena sestava še ni popolnoma raziskana in zato jo je nemogoče narediti v laboratoriju. Njena uporaba je izredno razširjena v ljudski medicini daljnega vzhoda in Rusiji, kjer se uporablja že stoletja.