Muškatna kadulja eterično olje 10ml (100% naravno)

Eterično olje muškatna kadulja s svojim vonjem navdušuje v aromaterapiji. Uporablja se tudi kot sestavina v kozmetičnih izdelkih.
Redna cena:
8,90 €
Akcijska cena:
8,90 €
Izdelek je na zalogi

Kaj vsebuje muškatna kadulja?
100% naravno čisto eterično olje muškatne kadulje.

INCI:
salvia sclarea oil, linalool*, limonene*, geraniol*, (* sestavine naravnih eteričnih olj).

Kako se muškatna kadulja uporablja? Namenjena je uporabi v aromaterapiji, kot dodatek kozmetičnim izdelkom. Lahko si pripravite masažno olje – do 10 kapljic eteričnega olja dodajte v 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 5% eteričnega olja.

Količina:10ml.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Španija/Francija.

Muškatna kadulja eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Muškatna kadulja eterično olje za uporabo v kozmetične namene in aromaterapijo. Odlikuje ga svež, zeliščen vonj z orehovimi, skoraj cvetnimi podtoni. Muškatna kadulja oz. muškatni žajbelj je približno 1m visok aromatičen grm, ki raste v Sredozemlju, centralni Aziji in po nekaterih predelih severne Afrike.

Osnovne značilnosti muškatne kadulje:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: listje.
  • Vonj: svež, močan vonj, zeliščni.
  • Barva: prozorna.