Njivska preslica ekstrakt XXI 50ml (EKO)

Ekstrakt njivske preslice v rastlinskem glicerinu, brez alkohola. Je v pomoč pri remineralizaciji telesa, za zdrave lase, nohte in kožo ter za večjo elastičnost arterij.
Redna cena:
11,90 €
Akcijska cena:
11,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: njivska preslica – Equisetum arvense L (stebla) (ekstrakt): 17%. Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1): 83%. Naraven ekstrakt iz cvetov njivske preslice v raztopini – mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Ne vsebuje barvil, konzervansov in nobenih dodatkov. Primerno tudi za otroke.

Uporaba: učinkovit dnevni odmerek: je priporočljiva količina standardiziranih aktivnih sestavin, ki jih je potrebno uživati dnevno za izboljšanje počutja. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Otroci med 5 in 12 letom polovico odmerka, ki ga svetujemo odraslim.

Certifikati: GMP, ISO 900, ISO 14001.

Poreklo: Španija.

Količina: 50ml.

Njivska preslica ekstrakt na osnovi rastlinskega glicerina. Njivska preslica ekstrakt je 100% naravni ekstrakt njivske preslice iz kontrolirane ekološke pridelave. Ekstrakt njivske preslice lahko uživajo tudi otroci, saj ne vsebuje alkohola.

Njivska preslica vsebuje silicij in nasploh prispeva k remineralizaciji telesa. Pomaga pri ohranjanju zdravih las, nohtov in kože ter omogoča boljšo elastičnost arterij in delovanje jeter.