NoSnorePLUS proti smrčanju velikost M 3kosi + 1kos gratis

Za vse, ki se želijo znebiti smrčanja in boljše dihati. Vstavek rahlo razširi nosnice, kar olajša dihanje skozi nos in omogoča boljše spanje. Primerno tudi za uporabo čez dan.
Redna cena:
18,90 €
Akcijska cena:
18,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: silikon.

Uporaba: pred spanjem vstavite NoSnorePLUS v očiščene nosnice. Pred uporabo jih z milom očistite v topli vodi in posušite. Vstavek uporabljajte 1 mesec, nato ga nadomestite z novim.

Opozorila: nosnih vstavkov ne uporabljajte v primeru krvavitev ali poškodb nosu. Namenjen je za uporabo pri odraslih. Ne uporabljajte ga, če se je raztrgal na dva dela kot posledica uporabe. Hranite izven dosega otrok.

Velikost: M: 8mm (notranji del) in 9mm (zunanji del)

Proizvajalec: K&K Herbal, Poljska.

Poreklo: Poljska.

Količina: 3kosi + 1kos gratis.

NoSnorePLUS proti smrčanju velikosti M, v obliki nosnega vstavka. NoSnorePLUS proti smrčanju za vse, ki se želijo znebiti smrčanja. Vstavek rahlo razširi nosnice, kar omogoča lažje dihanje skozi nos in poskrbi za dobro spanje. NoSnorePLUS je mehak, udoben za uporabo in se dobro prilega nosnicam. Ne povzroča nobenega draženja ali srbenja, dobro tesni in ostane v nosnici celo noč. Pomaga tudi pri ohranjanju ustne higiene, saj odstrani stalen suh občutek v ustih in slab zadah zjutraj, ki ju povzroča oteženo dihanje skozi nos. Uporabljate ga lahko tudi preko dneva, ob zamašenem nosu in ob športnih aktivnostih, saj razširi nosnice in olajša dihanje. Vstavek lahko uporabljate 1 mesec, nato ga nadomestite z novim.