NOW tekoči melatonin 59ml

Melatonin, znan tudi kot hormon spanja, je zelo koristen pri nespečnosti ter hkrati močan antioksidant. V tekoči obliki za hitrejšo absorpcijo in delovanje.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: deionizirana voda, rastlinski glicerol, fruktoza, sladilo: ksilitol, alkohol iz sladkornega trsa (6 %), melatonin, arome, konzervans (kalijev sorbat), kislini: citronska kislina, jabolčna kislina, limonino olje (Citrus limon).

Alkohol: 6 vol.%

Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev in oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Vegetarijanska/veganska formula.

 

 

Sestava: 2 kapljici
Melatonin 0,3 mg


Uporaba:
2 kapljici tik pred spanjem. Kapljici zaužijte samostojno ali pa jih dodajte v vašo najljubšo pijačo. Pred uporabno dobro pretresite.

Opozorilo: Vsebuje alkohol. Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere ter mladostnike in mlajše od 18 let. Samo za zdrave odrasle pred spanjem. Lahko povzroči zaspanost. V kolikor občutite zaspanost ali omotičnost ne vozite ali upravljajte s stroji in ne opravljajte dejavnosti pri katerih je potrebna pozornost in bi zaspanost lahko pomenila varnostno težavo. Ne uživajte skupaj z alkoholnimi pijačami, med vožnjo ali upravljanjem z delovnimi stroji, odsvetuje se tudi vožnja in upravljanje z delovnimi stroji v roku petih ur po zaužitju. Osebe, ki jemljejo zdravila (še posebej pomirjevala in antidepresive ter druge izdelke z uspavalnimi lastnostmi) ali imajo zdravstvene težave (vključno z depresijo, motnjami razpoloženja, vedenja ali osebnostnimi motnjami, astmo, vnetnimi ali avtoimunskimi boleznimi, visokim krvnim tlakom in epilepsijo), naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Jemanje melatonina se ne priporoča v kombinaciji s sinteznimi ali naravnimi snovmi, ki imajo pomirjevalne ali uspavalne lastnosti. Ker še ni zadostnih podatkov o dolgotrajni varnosti, jemljite melatonin le občasno.

Proizvajalec: NOW FOODS, ZDA.

Dobavitelj: Bimedia d.o,o,, Ljubljana, Slovenija.

Poreklo: ZDA.

Količina: 59ml.

NOW tekoči melatonin je v tekoči obliki, kar omogoča hitrejšo absorpcijo in tako pripomore k hitrejšemu začetku delovanja.

Melatonin je priljubljeno prehransko dopolnilo zaradi svojih številnih koristnih lastnosti. Kot naravni hormon, ki ga proizvaja telo, je melatonin znan po svoji sposobnosti uravnavanja spanja in ciklov budnosti. Zato lahko pomaga pri premagovanju nespečnosti in izboljšanju kakovosti spanja. Poleg tega melatonin deluje tudi kot močan antioksidant, ki lahko ščiti celice pred oksidativnim stresom in podpira zdravje možganov ter imunskega sistema. Zaradi svojih pomirjujočih lastnosti lahko melatonin pomaga tudi pri lajšanju stresa in izboljšanju splošnega počutja.